ADATA® Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, a anunțat lansarea modelului Choice HC500 2.5”, un hard disc cu funcții de înregistrare de pe TV. HC500 se conectează la televizorul tău intelligent sau la computer print-o conexiune pe cablu super-rapidă USB 3.0, fiind încastrat într-o carcasă aurie sau argintie. Disponibil în capacitate de 500GB, 1TB și 2TB, Choice HC500 Hard Drive se livrează împreună cu o aplicație de back-up ce permite stocarea informațiilor vitale, și configurarea unui spațiu de date în Cloud utilizănd un PC sau un telefon inteligent!

Aspect intelligent pentru televizoare inteligente și date

Finisat impecabil în culorile auriu sau titanium, HC500 oferă conectivitate rapidă la echipamente de stocare cu date personale sau fișiere media TV. Stocați și administrați orice tip de date prin intermediul conexiunii super-rapide USB 3.0, si apoi conectați dispozitivul HC500 la TV-ul inteligent pentru a vă bucura de funcționalități video cum ar fi redarea, derularea inainte/înapoi a conținutului. Sunteți prea ocupat să urmăriți programul preferat la TV? Conectați discul Choice HC500 la televizor și înregistrați ore de filme și programe TV pe care le puteți urmări ulterior!

Fără cabluri sau alte limitări

Configurați hard discul Choice HC500 pe post de spațiu personal de date în Cloud. Mai întâi alegeți versiunea care vi se potrivește, 500GB, 1TB sau 2TB. Instalați aplicația livrată împreună cu dispozitivul vostru HC500 și începeți stocarea fișierelor personale, a filmelor, fotografiilor sau alte fisiere utilizând PC-ul sau smartphone-ul.

Protecție la șocuri / Super Quick USB 3.0

ADATA Choice HC500 Hard Drive vă ajută să stocați date în Cloud, asigurând în același timp protecție . Dacă hard discul suferă un șoc major, sonzorul ADATA G Shock pornește automat și semnalizează evenimentul printr-un LED roșu situat pe interfața discului HC500. După ce șocul a trecut, LED-ul își schimbă culoarea in albastru, indicând un mod normal de operare.