A fost lansat magazinul online de piese auto contactpieseauto.ro. Web site-ul are integrata o baza de date cu peste 30 de milioane de repere pentru aproape toate marcile de autoturisme din lume. Cu ocazia lansarii web site-ului, echipa contactpieseauto.ro ofera reduceri importante la pachetele de revizii pentru Dacia Logan si Volkswagen Golf 4.

Este foarte simplu sa comandati Piese Auto pe magazinul online contactpieseauto.ro. Fiind integrata o baza de date uriasa, cu peste 30 de milioane de piese auto de la aproape toate marcile existente la aceasta ora in lume.

In primul rand trebuie selectata marca autoturismului dumneavoastra iar apoi se alege modelul, urmand sa bifati motorizarea acestuia. Veti fi redirectionat catre un arbore de unde veti selecta categoria piesei pe care doriti sa o comandati.

Astfel ca, piesele sunt grupate in urmatoarele categorii:

Caroserie

Motor

Sistemul de esapament

Filtre

Sistem de franare

Sistem de racire motor

Aprindere scanteie/incandescenta

Electrice

Suspensie

Directie

Suspensie/directie/roti

Angrenare roata

Sistem de tractare

Piese Curea distributie

Sistem curatare parbriz

Piese de service

Inspectie

Intretinere Ambreiaj

Piese Sistem alimentare combustibil

Cutie de viteze

Incalzire

Sistem de aer conditionat

Sistem de formare a amestecului

Sistem de comfort

Echipament interior

Sistem spalare faruri

Echipament de transport

Antrenare punte

Sistem de inchidere

Accesorii

Roti/Anvelope

Odata cu lansarea magazinului online de piese auto, echipa contactpieseauto.ro vine cu o oferta speciala pentru Pachetele de Revizii pentru toate motorizarile la autoturismele Dacia Logan, respectiv Volkswagen Golf 4, de asemenea, toate motorizarile.

Pentru Dacia Logan, puteti accesa promotiile la pagina http://contactpieseauto.ro/oferte_revizie_dacia_logan, iar filmuletul atasat descrie in detaliu modalitatea prin care puteti comanda Pachetul de Revizie.

Pachetul de revizie este unul premium, pentru ca include consumabile de calitate precum: Filtru Aer Mann, Filtru Combustibil Mann sau Mecafilter, Filtru Filtru Ulei, Filtru Habitaclu Mann si Ulei Castrol 5W40 4L pentru benzina si 5L pentru motorizarile diesel.

Pentru Volkswagen Golf 4, puteti achizitiona pachetul de revizie accesand http://contactpieseauto.ro/oferte_revizie_vw_golf unde de asemenea se poate comanda foarte simplu printr-un singur click, ramanand sa comletati doar datele de livrare a coletului.

Va dorim cumparaturi placute in continuare. Pentru comenzi directe, ne gasiti la 0730.22.83.30 / 0314.05.20.18
office@contactpieseauto.ro