Ultima generatie de aplicatii pentru recrutare pe web si dispozitive mobile este disponibila angajatorilor din Romania la preturi incepand de la 9.90 euro prin platforma CarieraNoua.ro

Cu produsul de 18 euro “Abonament Lunar angajatorii pot publica si promova pe o perioada de 30 de zile un numar NELIMITAT de anunturi de angajare.

Recrutarea prin portalurilor de job, un model de success in ultimii 10 ani, reuseste astazi doar partial sa atraga aplicanti talentati.  Majoritatea profesionistilor nu se considera  candidati  si in consecinta sunt pasivi in cautarea de job.  A devenit necesar pentru angajatori sa-si promoveze activ ofertele prin intermediul tehnologiei mobile si retelelor  sociale.

“Din punct de vedere tehnic am redus barierele de comunicare intre angajatori si candidati prin aplicatii de recrutare pentru tehnologia mobila sau retele sociale, declara Mihail Cotarta, cofondator Quero Media Pty Ltd.

Oferim angajatorilor din Romania una din cele mai inovatoare si proactive solutii de recrutare care include alaturi de portalul web, versiunea optimizata pentru tehnologia mobila, aplicatia Facebook de recrutare sau aplicatia de job pentru sistemele de operare Android si Apple.

Prin modelul de preturi anuntat astazi CarieraNoua reduce semnificativ costurile asociate recrutarii de personal si se adreseaza inclusiv angajatorilor mici si mijlocii din Romania. Doar prin simpla inregistrare pe portal un angajator are acces gratuit la baza de date candidati sau isi poate seta alerte CV-uri”, continua Mihai Cotarta

Platforma de recrutare CarieraNoua.ro a fost lansata in versiunea de test la inceputul lunii iunie 2013. Astazi pe CarieraNoua.ro:

    sunt peste 6000 de joburi active in Romania si strainatate
    sunt inregistrati peste 3000 de angajatori din peste 50 de tari
    mai mult de 200 de angajatori din strainatate ofera servicii de relocare pentru candidatii potriviti