După o serie de investiții în companii high-tech, GECAD Group lansează în Marea Britanie un nou proiect eCommerce: Doggy&Co, magazin online dedicat iubitorilor de câini.

Condus de către o echipă de antreprenori pasionați de câini, Doggy & Co. se adresează unei piețe cu peste 8 milioane de clienți, numărul posesorilor de câini din Marea Britanie. Compania are în Londra o echipă formată în prezent din 8 specialiști. GECAD Group este acționar majoritar în Doggy&Co.

Magazinul online oferă produse și servicii destinate posesorilor de câini și își propune să adreseze segmentul high-end al pieței britanice. În fiecare an, britanicii investesc peste 14 miliarde de lire sterline pentru întreținerea animalelor de companie, dintre care 7 miliarde de lire sterline doar pentru câini.

“eCommerce este un domeniu unde o multitudine de business-uri pot găsi oportunități cu adevărat interesante. În Marea Britanie, în special, vorbim despre o piață online de multe miliarde de lire sterline. Orice business care aduce inovație, care vine cu servicii bine gândite pentru anumite segmente de consumatori și mai mult, dispune de o echipă pasionată, are șansa de a schimba ceva în acea piață și de a se diferenția. GECAD Group caută tocmai inovație, diferențiere și echipe puternice și pasionate”, declară Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group.

“Doggy and Co este destinația online premium numărul unu dedicată exclusiv câinilor și iubitorilor de câini. Magazinul oferă accesorii exclusiviste, mâncare organică și cele mai bune produse pentru animalul de companie preferat. În curând vom lansa și o serie de servicii dedicate, precum servicii fotografice, de dresaj, produse de asigurare și facilități pentru cei care doresc să plece în călătorii împreună cu animalul favorit”, explică Paul Adrian, CEO.

Doggy & Co și-a sărbătorit lansarea cu o ofertă dedicată Crăciunului constând într-o selecție de cutii-cadou premium conținând produse care să bucure cel mai bun prieten patruped în dimineața zilei de Crăciun.