Predicta SRL, filiala din România a Predicta SA și partener IBM pentru soluții de analiză predictivă, organizează seminarul Data Analytics in Healthcare,  miercuri, 9 iunie 2015, începând cu ora 9.30. Evenimentul este dedicat exclusiv liderilor din domeniul sănătății.

Conform cercetărilor IBM, 80% din datele despre sănătate sunt stocate în foarte multe forme și locații și nu sunt gestionate corect. În contextul evoluției tehnologiei, aceste cantități uriașe de date oferă oportunitea unică de îmbunătățire a serviciilor medicale, însă necesită sisteme performante de analiză pentru a le gestiona corect și pentru a genera perspective utile.

Prin intermediul seminarului Data Analytics in Healthcare, Predicta îşi propune să ajute specialiştii din poziţii de conducere ale instituţiilor medicale publice și private să proceseze într-un timp scurt, un volum mare de date în rapoarte relevante pentru luarea celor mai bune decizii. Seminarul Data Analytics in Healthcare  ajută  companiile care activează în domeniile farma și sănătate să îmbunătățească serviciile oferite pacienților, să acorde o importanță mai mare siguranței pacienților și să-și eficientizeze operațiunile zilnice, prin: 

  • analizarea datelor pacienților;
  • analiza modelelor de cerere ale clienților și optimizarea proceselor de vânzăre în industria farmaceutică;
  • Utilizarea SPSS în studiile clinice și cercetarea medicală;
  • Urmărirea gradului de satisfacție al pacienților sau clienților – Colectare de date

La eveniment vor fi prezenți experți în tehnologia predicțiilor analitice, printre care: Vlassis Papapanagis – Operations Director, Predicta; Filippos Katsampouris – Healthcare & Pharmaceutical Accounts Manager, Predicta.

Asistența medicală este un domeniu puternic influențat de potențialul de procesare și analiza corectă a cantităților mari de date produse foarte repede de un număr mare de surse.  Deși cantitatea de informații poate părea copleșitoare pentru furnizorii de servicii medicale, acestea reprezintă o oportunitate fără precedent de a transforma modul în care gestionăm și rezolvăm problemele de sănătatedeclară Filippos Katsampouris – Healthcare & Pharmaceutical Accounts Manager, Predicta.

 

Înregistrarea pentru participarea la seminar este deschisă până pe data 4 iunie,  pe pagina evenimentului sau prin trimiterea unui email pe adresa marketing@predicta.ro care să conțina numele, compania, funcția, email-ul și numărul de telefon ale participanților.