Dispozitivele de zbor controlate de la distanță reprezintă gadgetul ideal pentru orice pasionat de tehnologie, imagine și zbor. Falcon Electronics propune, prin gama de quadricoptere Parrot, un nou concept de divertisment în aer liber și o nouă experiență de pilotaj. Dronele Parrot AR. Drone 2.0, disponibile în variantele Elite Edition și Power Edition, zboară și înregistrează HD, pot efectua cele mai cool acrobații în aer, datorită structurii robuste și reprezintă accesoriul ideal pentru o experiență de pilotaj incitantă, de neuitat.

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition: experienţa de pilotaj cu mai multă putere

AR.Drone 2.0 Power Edition are o autonomie mai mare, care oferă 36 de minute de zbor. Echipată cu un modul de control exclusiv și patentat, destinat începătorilor, AR 2.0 Elite se adaptează celor mai diverse abilități de pilotaj, iar controlul intuitiv îi permite să se stabilizeze automat atunci când ecranul dispozitivului de control nu este atins.

Power Edition zboară, înregistrează HD și poate fi personalizată cu sute de combinații de culori, folosind cele 3 seturi suplimentare de elice colorate (roșu, turcoaz, portocaliu).

Experiența de pilotaj este totală și accesibilă utilizatorilor mai mult sau mai puțin experimentați, datorită sistemului de control automat și a senzorilor integrați pentru aterizare și decolare. Designul minimalist, de ultimă oră îi oferă o structură robustă, special concepută pentru efectuarea celor mai solicitante manevre, inclusiv flip: răsturnarea, o manevră exclusivă AR.Drone 2.0.

Detalii tehnice:

– cameră HD 720p cu 30 cadre/s, rezoluţie 1280 x 720, obiectiv superangular (deschidere 92°), streaming cu latenţă redusă

– procesor Cortex A8 de 1GHz, 1 Gb DDR2 RAM

– 2 baterii reîncărcabile HD 1500 mA/h, cu câte 3 elemenţi

– giroscop şi accelerometru pe 3 axe

– sistem de operare Linux 2.6.32

– durată de funcţionare: 18 minute/baterie

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition: cadre clare, în timp real, direct pe telefon sau pe tabletă

AR.Drone 2.0 Elite Edition este un quadricopter controlat de la distanță cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei, prin conexiune wireless. Dotat cu o camera 720p HD, drona surprinde cadre extrem de clare pe care utilizatorul le vede în timp real pe dispozitivul de control și pe care le poate distribui în cadrul AR.Drone Academy, portalul comunității de piloți AR.Drone 2.0 din întreaga lume. Aici, utilizatorii postează detaliile zborului (data, locații, filme și fotografii) și pot viziona filme făcute de piloți din lumea întreagă.

Datorită conexiunii Wi-Fi © N, quadricopterul poate zbura pănă la 50 de metri distanță. Senzorul de presiune integrat îi permite să mențină automat poziția de zbor indiferent de altitudine și să reziste la viteze ale vântului de până la 15 km/h.

Detalii tehnice

camera HD 720p cu 30 cadre/s, rezoluţie 1280 x 720, obiectiv superangular (deschidere 92°), streaming cu latenţă redusă

– procesor Cortex A8 de 1GHz, 1 Gb DDR2 RAM

senzori cu ultrasunete pentru măsurarea altitudinii faţă de sol

– oprire de urgenţă controlată prin software

– port USB 2.0 high speed

– durată de funcţionare: 12 minute/baterie

Mai multe detalii găsiți pe www.store.falcon.ro