Cu 15 zile înainte de No Time for Downtime, Maguay lansează o campanie promoțională: discount de 15% la toate serverele din oferta Maguay.

“Pentru o infrastructură IT solidă, serverul reprezintă o componentă vitală, indiferent de forma pe care acesta o îmbracă: fizic sau virtual, oferit în cloud sau la sediul beneficiarului. Acțiunea „15% reducere pentru 15 zile” reprezintă una din modalitățile prin care le mulțumim nu doar partenerilor noștri de afaceri actuali, ci pieței românești de IT în ansamblul ei”, a declarant dl Eduard Pughin, Director Operațiuni, Maguay.

No Time for Downtime, evenimentul anual dedicat soluțiilor informatice critice pentru infrastructuri server, storage, datacenter – a ajuns la cea de-a 10-a ediție. Acesta va avea loc pe 4 octombrie, în aceeași locație, Grand Hotel JW Marriott București, beneficiind de susținerea unor parteneri importanți, lideri și generatori de tehnologie precum Intel Corporation, Oracle Corporation, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Quantum Corporation, VMware, InWin și Arxivar.

Maguay, organizatorul evenimentului, dorește să aniverseze cei 20 de ani de performanță pe piața românească împreună cu consumatorii de tehnologie din România. Astfel, Maguay lansează astăzi, 19 Septembrie 2012, o promoție dedicată soluțiilor tip server: discount de 15% timp de 15 zile. Oferta se aplică serverelor care nu fac, în același timp, subiectul unei alte reduceri de preț.

Serverele și soluțiile de stocare Maguay fac dovada expertizei tehnice avansate, configurațiile acestora fiind validate atât pe platforme software open-source, cât și de către producatori de tehnologie precum Intel, Red Hat, VMware, Citrix sau Microsoft. Serverele Maguay se adresează utilizatorilor care au nevoie de soluții complexe, de înaltă performanță, cu un uptime maxim și la un raport corect preț – performanță.

No Time for Downtime este un eveniment ce se adresează specialiștilor IT din România. În cadrul acestuia, se vor prezenta tehnologii informatice complexe și neapărat de ultimă generație, prezentate chiar de către producătorii acestora. Accesul se face pe bază de invitație şi nu presupune o taxă de participare. Pentru a solicita o invitație, accesați www.NTFD.ro