Xerox lansează Versant 80 Press, un echipament color care oferă performanțe rapide şi contribuie la automatizarea proceselor de lucru. Versant 80 Press se adresează atât centrelor de print, cât și tipografiilor, cărora le oferă o combinaţie optimă de caracteristici și funcționalități pentru a produce aplicații la o calitate constantă, cu mai puţine pierderi de timp şi materiale.

 

“Nicio altă presă digitală din clasa sa nu combină simplitatea unui copiator, cu forța unei prese digitale de înaltă performanță, aşa cum o face Versant 80 Press”, a afirmat Alexandru Tatu, PSG&WF Product Manager, Xerox România. “Noul echipament oferă clienţilor un grad de productivitate fără precedent, reducând la minim erorile umane, scăzând costurile de utilizare și oferind posibilitatea de a realiza lucrări complexe, în condiții de control maxim.”

 

Versant 80 Press imprimă la rezoluție Ultra HD – noul standard pentru acuratețea și calitatea culorilor. Acesta este o combinație între procesarea la nivel de server (1200x1200dpix10bit RIP) și tehnologia de tipărire utilizată de Versant 80 Press (2400x2400dpix1bit VCSEL ROS), ce asigură o imprimare consistentă, constantă și precisă a punctelor de raster. Astfel, atât textele și vectorii, cât și gradienții au o claritate deosebită. Echipamentul acceptă o gamă extinsă de medii de imprimare şi tipărește pe hârtie cu un gramaj cupris între 52 și 350 de grame şi pe diverse medii speciale – PVC, autocolant, plicuri, hârtii, cartoane dublu cretate etc.