Xerox Digital Alternatives este o tehnologie de suport pentru computere sau dispozitive mobile, care automatizează procesele de lucru cu documentele din orice companie mare. Utilizatorii pot cu ușurință să semnezemodifice distribuiesalveze sau să citească documentele de pe o singură interfață. Astfel, aceştia nu mai trebuie să imprime sau să convertească documente, nici să le transfere între diverse programe sau versiuni digitale, toate acestea contribuind la creşterea eficienței.

Xerox Digital Alternatives ajută companiile să lucreze în mediul digital și să folosească mai puțin hârtia ca suport pentru diverse documente. Tehnologia vine în sprijinul celor care muncesc într-un mediu de lucru mobil și le oferă posibilitatea de a realiza operațiuni multiple, printr-o singură aplicație.

“Să tipărim mai puțin nu înseamnă doar un consum redus de hârtie, ci o modalitate de lucru eficientă, care crește productivitatea, asigură comunicarea rapidă cu clienții şi dă posibilitatea de a utiliza eficient informațiile”, a spus Mike Feldman, președinte Large Enterprise Operations, Xerox. “La prima vedere, poate părea ieşit din comun că Xerox încurajează reducerea cantităţii de documente tipărite, însă noi facem legătura dintre mediul digital și hârtie, ajutând companiile să înțeleagă mai bine cum pot să protejeze și să utilizeze informațiile mai inteligent.”