Xerox România lansează Colour eXpressions, o gamă de produse din hârtie cretată, testată și dezvoltată pentru a oferi rezultate optime pe echipamentele digitale de producţie.

„Alături de portofoliul extins de echipamente și soluții pentru managementul documentelor, Xerox oferă şi cea mai cuprinzătoare gamă de hârtie”, a spus Eduard Oancea, XSG Manager, Xerox România. „Hârtia din gama Color eXpressions este potrivită pentru o paletă largă de aplicaţii şi oferă rezultate impresionante pe segmentul imprimărilor digitale profesionale. În plus, din punct de vedere calitate – preţ, această gamă reprezintă o alegere convenabilă pentru tiparul digital.”

Gama Color eXpressions este disponibilă într-o varietate de gramaje, de la 115  la 350 gr/mp, este cretată pe ambele feţe şi are un nivel optim de opacitate. Noua gamă de hârtie triplu cretată oferă o reproducere clară a culorilor, chiar și pentru semitonuri sau pentru tipăriturile cu un grad de alb sau negru foarte mare.

Clienții pot alege între cele două tipuri de texturi Silk sau Gloss, ambele beneficiind de efectul antistatic în timpul procesului de imprimare, dar și după. De asemenea, hârtia din gama Color eXpressions a fost concepută pentru a reduce riscurile precum încrețirea, rularea sau șifonarea și pentru a facilita stivuirea.

În plus, specialiștii Xerox recomandă ca, pentru a menține performanțele hârtiei, aceasta trebuie să fie depozitată corect, la o temperatură între 15 și 30 grade Celsius și o umiditate de 40-60%.

Xerox are în portofoliu o gamă variată de hârtie destinată mediilor de producţie şi tiparului digital. Toate hârtiile Xerox şi Fuji Xerox sunt testate şi certificate de laboratoarele companiei pentru a oferi calitate şi performanţă constante.

Totodată, Xerox a considerat întotdeauna o prioritate conservarea mediului înconjurător. De aceea, compania dezvoltă și implementează cele mai noi și moderne soluții și tehnologii de fabricare a hârtiei, după standardele internaționale de protecție a mediului înconjurător.