Xerox lansează imprimanta alb-negru Phaser 3610 şi multifuncţionalul WorkCentre 3615, ambele destinate susţinerii productivităţii sporite din cadrul IMM-urilor. Noile echipamente asigură eficientizarea fluxurilor de documente, prin tipărirea la viteze mari a materialelor, la o calitate superioară, cu aspect profesional, oriunde în birou, cu ajutorul unei conexiuni Wi-Fi opţionale.

Tipărind la o viteză de 47 de pagini pe minut, imprimanta alb-negru Phaser 3610 şi multifuncţionalul WorkCentre 3615 sunt printre cele mai rapide echipamente din categoriile lor. Ambele pot fi echipate cu până la trei tăvi suplimentare de alimentare cu câte 550 de coli, ajungând la un total de 2.350 de coli. Rezoluţia de 1200×1200 dpi asigură o calitate foarte bună a imaginilor.

Cu ajutorul Apple AirPrint, disponibil pe ambele echipamente, utilizatorii pot tipări documente direct de pe propriile dispozitive mobile iOS, atunci când sunt conectaţi la reţeaua de la birou. Atunci când nu sunt la birou, angajaţii pot folosi Xerox PrintBack pentru a tipări documente pe imprimanta de la birou.

Noile dispozitive vor fi primele din categoriile lor care utilizează un sistem inedit de mărire a spaţiului de stocare prin intermediul cardului SD de 4GB, ce poate fi instalat opţional. Utilizatorii vor beneficia nu doar de spaţiul de stocare extins, ci şi de funcţiile avansate de securizare a datelor oferite de un card de memorie SD. De asemenea, funcţia standard Secure Print contribuie la sporirea securităţii informaţiei, prin utilizarea codurilor de acces la echipament.

Consumabilele cu toner Xerox EA contribuie la obţinerea de imagini mai clare și o calitate remarcabilă a imprimării. Tonerul EA se topeşte la o temperatură mult mai mică decât cea a tonerului obişnuit, generând o economie de energie mai mare şi reducând emisiile de CO2 în timpul producţiei cu aproximativ 28%.

Totodată, cartuşele de toner cu capacitate ultra-extinsă permit economisirea timpului necesar schimbării consumabilului şi evitarea pauzelor de producţie cauzate de nefuncţionarea echipamentului.