Seria Xerox AltaLink C8100 / B8100 cu aplicații ConnectKey și funcții de automatizare grăbește transformarea digitală și sprijină lucrătorii în birou și în afara biroului.

Xerox a anunțat noile imprimante multifuncționale (MFP) Xerox AltaLink® C8100 și Xerox AltaLink B8100 Series, care pot susține mai bine mediul de lucru flexibil de astăzi și pot ajuta companiile să-și accelereze transformarea digitală cu acces la ecosistemul de aplicații ConnectKey®.

Pe lângă capacitățile sale de imprimare, seria AltaLink 8100 ajută la progresul mai rapid al digitalizării la locul de muncă, cu funcția de scanare ultra rapidă, de până la 270 de imagini pe minut și cu recunoașterea optică a caracterelor, care permite clienților să extragă mai multă valoare din informații. Toate acestea, combinate cu aplicațiile ConnectKey, inclusiv cu conexiuni la cele mai populare soluții cloud, fac ca aceste imprimante să poată susține o zonă cheie pentru companii, în tranziția lor de la organizarea fizică, la cea digitală. Conform unui recent studiu global privind viitorul muncii realizat de Xerox, 34% dintre întreprinderi și-au accelerat planurile de transformare digitală, ca urmare a COVID-19.

„Tehnologia ConnectKey transformă AltaLink C8100 / B8100 în asistentul digital la locul de muncă de care întreprinderile moderne au nevoie pentru a-și accelera transformarea digitală”, spune Tracey Koziol, Vicepreședinte Senior, Oferte Globale, Xerox. „Interfața de tip tabletă permite o interacțiune ușoară, familiară, iar utilizatorul poate alege să imprime și de pe dispozitivele mobile. Acești asistenți digitali pun în legătură lumea fizică și pe cea digitală, cu aplicații inovatoare, cum ar fi transformarea celor mai dificile grafii de mână în documente text editabile, protejarea automată a documentelor care conțin informații private și chiar crearea de fișiere audio pornind de la texte.”

Potrivit Quocirca, un echipament multifuncțional (MFP) este un element important în procesul de transformare digitală, oferind acces la servicii și sisteme dincolo de digitalizare la procese de business mai complex și la automatizarea fluxurilor de lucru.

„Xerox ConnectKey este cea mai matură platformă inteligentă MFP”, spune Louella Fernandes, directorul Quocirca. „MFP-urile Xerox ConnectKey acceptă o serie de fluxuri de lucru digitale în cloud și mobile și le susține printr-un un ecosistem extins de aplicații Xerox și aplicații dezvoltate de terți. Galeria de aplicații Xerox continuă să crească tot mai mult, cu și mai multe aplicații, consolidând susținerea pentru dezvoltatori. ”

În plus, o forță de muncă mai flexibilă aduce cu sine probleme de securitate. Xerox este partener cu experți de vârf în domeniul securității cibernetice, cum ar fi McAfee și Cisco, pentru a oferi echipamentelor AltaLink soluții complexe de securitate, gata instalate, care protejează atât dispozitivul, cât și rețeaua. Integrarea cu soluții de securitate lider în industrie, precum soluțiile de securitate informații și gestionare de evenimente de la McAfee, LogRhythm și Splunk simplifică raportarea și gestionarea incidentelor de securitate.

În ultimii doi ani, Keypoint – BLI a numit Xerox Workplace Suite și ConnectKey Apps, Software-ul Anului pentru dematerializarea de documente și Soluția Excepțională de Gestionare a Documentelor și de Imprimare Mobilă.

Disponibilitate:

AltaLink C8100 / B8100 este disponibil imediat în America, iar AltaLink B8100 este disponibil acum în EMEA. C8100 va fi disponibil în EMEA în septembrie 2020.