Xerox România va distribui produsele din gama sa de hârtie și media specială de imprimare, prin intermediul a doi noi distribuitori autorizaţi, Austral Trade şi Scribant Distribution.

Prin acest parteneriat, clienţii Austral Trade şi Scribant Distribution vor avea la dispoziţie o paletă largă de suporturi de tipărire şi cea mai cuprizătoare gamă de hârtie, pentru toate mediile de imprimare. De asemenea, aceştia vor avea acces la o serie de suporturi destinate aplicațiilor de nişă, cum ar fi personalizarea cardurilor de fidelizare şi materiale rezistente la diverşi agenţi deterioranţi (Xerox Synthetics).

“Austral Trade şi Scribant Distribution se alătură reţelei noastre de parteneri de distribuţie a gamei de hârtie Xerox în România“, afirmă Eduard Oancea, Xerox Supplies Group Director. „Cu ajutorul Austral şi Scribant, ambele dispunând de o reţea vastă de vânzări directe şi de revânzători care acoperă toată ţara, orice companie va avea acces şi mai facil la suporturile noastre de tipărire, potrivite pentru orice mediu de lucru.”

“Misiunea Austral de a creşte în permanenţă calitatea soluţiilor furnizate, oferindu-le clienţilor profitabilitate, prestigiu şi confort, odată cu crearea condiţiilor optime de lucru în birou, se regăseşte în tot ceea ce facem, prin activitatea de zi cu zi”, spune Emil Deliu, Director General, Austral Trade. “Semnarea parteneriatului cu Xerox este încă un pas pe care îl facem în direcția îmbunătățirii calității serviciilor pe care le oferim, aducând în portofoliu una dintre cele mai cunoscute mărci de hârtie de pe piața românească.”

„Parteneriatul cu Xerox România completează lista brandurilor de produse de papetărie şi în special categoria de suporturi de imprimare pe care le punem la dispoziţia partenerilor noştri,” spune Călin Nistor, Director General Scribant Distribution. „Aceştia vor avea acces la o gamă variată de produse de imprimare, care le oferă posibilitatea de a realiza numeroase aplicaţii complexe personalizate.”

Xerox România este partener de aproape 20 de ani cu alţi doi mari jucători de pe piaţa de papetărie din România: Lecom Birotică Ardeal şi RTC Proffice Experience. Ambii distribuitori sunt prezenţi în principalele oraşe ale ţării, produsele acestora având şi ele acoperire naţională.

Alături de portofoliul extins de echipamente şi soluţii pentru administrarea documentelor, Xerox oferă cea mai cuprinzătoare gamă de hârtie. Astfel, gama Colotech+ a fost concepută atât pentru documentele color imprimate în birou, cât şi pentru utilizarea în mediile de tipar comercial.

Pentru utilizarea în birou, Xerox oferă produse de calitate, precum gama de hârtie Exclusive, Premier, Business sau Transit. Portofoliul este completat de hârtia în role inginereşti sau de format mare, hârtia reciclată, gama Symphony de hârtie colorată, etichete şi materiale transparente.

Alături de acestea, Xerox a dezvoltat o serie de suporturi destinate aplicațiilor de nişă, ideală pentru comunicarea personalizată. Fie că utilizatorii doresc să personalizeze carduri de fidelizare, să expedieze parole pentru diverse servicii (Xerox Card), să factureze sau să realizeze materiale rezistente la diverşi agenţi deterioranţi (Xerox Synthetics), Xerox le pune la dispoziţie suporturile potrivite. Mediile speciale Xerox sunt materiale care oferă posibilitaţi multiple de comunicare cu clienţi şi potenţiali clienţi, furnizori şi  angajaţi, cum ar fi: FunFlip, DigiBoard, Create Range, Hârtie autocopiativă, Hârtie translucentă, Hârtie de transfer, Hârtie embosată, Autocolande, Mape etc.