Xerox România va distribui, începând din această lună, echipamente de birou printr-un nou partener, compania Agis Computer.

Prin intermediul acestui parteneriat, clienţii Agis Computer vor avea la dispoziţie şi tehnologii Xerox din categoria office, precum: imprimante laser alb-negru şi color din gama Xerox Phaser, scanere, copiatoare şi multifuncţionale Xerox WorkCentre alb-negru şi color de format A4 (cu viteză de imprimare de până la 53 ppm) şi A3 (22 ppm). De asemenea, Agis Computer va furniza şi consumabilele aferente acestor echipamente.

Toate aceste produse sunt ideale pentru firmele mici şi mijlocii, dar şi pentru biroul de acasă. Echipamentele din gama Xerox Phaser şi Xerox WorkCenter tipăresc documente la o calitate superioară color şi alb-negru, au o viteză ridicată de imprimare şi includ o serie de funcţii şi opţiuni avansate de scanare a datelor, de copiere, fax şi securizare a datelor.

Agis Computer se alătură partenerilor de distribuţie Xerox în România, punând la dispoziţia propriei reţele de revânzători echipamente office şi consumabilele aferente“, afirmă Florina Sereș, Channels Director Xerox România. „Compania reprezintă unul dintre distribuitorii tradiţionali de tehnologii de imprimare, având în portofoliu branduri recunoscute şi o reţea vastă de revânzători care acoperă toată ţara şi deserveşte clienţii ţintă ai Xerox: firmele mici şi mijlocii. De asemenea, echipa profesionistă de vânzări Agis aduce un plus de valoare în promovarea produselor noastre, asigurând un suport vânzare şi post-vânzare complet.”

„Parteneriatul cu Xerox România completează lista brandurilor de top pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri din România”, afirmă Liviu Cristea, Executive Manager Agis Computer. „Aceştia vor avea acces la produse şi soluţii de calitate, competitive în piaţă, cu funcţionalităţi avansate. Xerox are un portofoliu complet de echipamente şi consumabile şi oferă unul dintre cele mai valoroase pachete de beneficii revânzătorilor autorizaţi.”

Xerox România are o bază de revânzători autorizaţi de 550 parteneri care acoperă toată ţara, utilizând metode de vânzare dintre cele mai variate: online, retail, vânzare directă, magazine IT, magazine de birotică şi papetărie.

Compania Agis Computer este prezentă pe piaţă din România de mai bine de 20 de ani şi distribuie importante branduri recunoscute de tehnologii de imprimare.