Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lanseaza  în următoarea perioadă o nouă tabletă cu procesor Intel.

Decizia de a aduce pe piaţă tableta Viva i7s-a datorat succesului de care s-a bucurat în rândul utilizatorilor Viva i8, prima tabletă Allview cu procesor Intel, lansată în noiembrie 2013.

„Tehnologiile de ultimă oră şi dotările performante pot fi accesibile tuturor. Viva i7 este o tabletă de buget care oferă  o serie de beneficii la un preţ excelent: display de 7 inch, procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core, 1 GB RAM şi 8 GB Flash”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Procesorul Intel ® Clover Trail ™  care echipează tableta Viva i7 oferă performanţă maximă cu un consum scăzut de energie şi este dotat cu tehnologii de top precum Intel® Hyper-Threading, care permite rularea simultană a două thread-uri software paralele pe fiecare nucleu în parte. Astfel, paginile de internet se încarcă rapid, iar trecerea între aplicaţii are loc  într-un timp foarte scurt.

Mai multe informaţii pot fi consultate în curând pe www.allview.ro.