Xerox este partener, pentru al doilea an consecutiv, al BRD Bucharest Open, turneu de tenis aflat în calendarul Asociaţiei Tenisului Feminin (Women’s Tennis Association – WTA). BRD Bucharest Open va avea loc între 11 și 19 iulie 2015, la Arenele BNR din București.

“La fel ca anul trecut, vom oferi suport pentru toate operaţiunile legate de imprimare și servicii de imprimare mobilă, prin Xerox Mobile Print, pe tot parcursul turneului“, a afirmat Gabriel Pantelimon, General Manager Xerox România. “Totodată, îi vom ajuta pe spectatori să îşi încurajeze jucătoarele favorite, tipărind mesaje personalizate de susţinere.”

În cadrul Xerox Media Center, compania va aduce echipamente de ultimă generaţie, care vor tipări toate documentele necesare pentru buna desfăşurare a turneului. Printre echipamente se numără Xerox® WorkCentre® 7225 și Xerox® WorkCentre® 7855, dotate cu tehnologia ConnectKey care permite imprimarea de oriunde datorită capabilităților de imprimare mobilă. Xerox pregătește şi o platformă online care le dă posibilitatea fanilor să creeze mesaje personalizate de susținere a jucătoarelor preferate, mesaje care vor fi tipărite la fața locului.

La BRD Bucharest Open 2015 participă Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu care au calificat țara noastră în Grupa Mondială, unde joacă cele mai bune opt echipe din lume. Alături de ele vor juca şi alte românce, printre care Monica Niculescu, precum și două dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis la nivel mondial, Sara Errani și Roberta Vinci.

BRD Bucharest Open 2015 este un turneu de tenis profesionist, cu premii în valoare totală de peste 220.000 de dolari, marea câștigătoare primind 280 de puncte WTA. La simplu, pe tabloul principal, vor participa 32 de jucatoare, iar la dublu, vor fi 16 perechi. Prima ediție a turneului a fost câștigată de Simona Halep, locul 3 în clasamentul WTA.

În 2015, Xerox este partener al WTA pentru 14 turnee la nivel global, furnizând tehnologie de ultimă generaţie pentru activităţile legate de imprimare şi servicii de business.