Echipamentul Xerox Color C60 a câștigat premiul pentru „Outstanding Color Light Production Device” la ediția 2016 a premiilor PRO, acordate de BLI (Buyers Laboratory LLC). Echipamentul a fost selectat de experțidatorită rezultatelor excelente obținute la testele care simulează situații de imprimare concrete.

“Principala caracteristică a echipamentului Xerox Color C60 este flexibilitatea sa”,afirmăFred J. Ramsey, global product manager, Xerox.“Echipamentul se integrează perfect oriunde, atât înagenții de producție,cât și în firme mici, și tipăreşte o gamă variată de aplicaţii, de la meniuri, la cărți poștale și autocolante pentru vitrine.Acest premiu evidențiazămodul în care Xerox vine în sprijinul clienților săi prin a-ifamiliariza pe aceştia cuprocesul de imprimare color de producție și, pe măsură ce afacerea lor evoluează, prin a dezvolta un parteneriat de lungă durată.”

Cu Xerox Color C60 utilizatorii pot realiza aplicații foarte diverse și care se adaptează nevoilor lor. Echipamentulpermite imprimarea, copierea, trimiterea de faxuri, scanarea și trimiterea de fișiere către computere, suporturi de memorie USB sau e-mail. De asemenea, Xerox Color C60folosește tehnologii de imprimare mobilă de pe smartphone-uri sau tablete, simplifică și eficientizează fluxurile de lucru pentru proiecte.

Distincţia acordată a avut în vedere performanțele dovedite de Xerox Color C60 într-o serie de teste complexe. În primul rând, a fost apreciată abilitatea echipamentului de a utiliza suporturi de imprimare variate, incluzând materiale sintetice din poliester, magneţi, autocolante din vinil,hârtie cretată sau necretată de până la 300 g/m2. Acest lucru se datorează toneruluiXerox Emulsion Aggregation (EA)cu tehnologie de topire la temperatură scăzută, pe care imprimanta îl foloseşte.

 

În plus, în timpul testelor, stabilitatea culorii pe hârtia cretată sau necretată s-a menținut cu mult peste medie, iar funcţia SIQA (Simple Image Quality Adjustement) a corectat cu succes variațiile apărute în densitateși în registrația față/verso.