Noua platformă CareAR Service Experience Management, evaluată la 700 de milioane de dolari, atrage investiții de 10 milioane de dolari de la ServiceNow

Xerox Holdings Corporation a anunțat formarea CareAR, A Xerox Company, care consolidează CareAR Inc., DocuShare® și XMPie într-o singură companie, numită CareAR Holdings. CareAR a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari în urma unei investiții de 10 milioane de dolari de la ServiceNow, compania lider în ceea ce privește fluxurile de lucru digitale.

CareAR va fi condus de Președintele și COO-ul Xerox, Steve Bandrowczak, care își va extinde rolul actual pentru a ocupa funcția de Chairman al CareAR și Sam Waicberg, fondatorul inițial al CareAR Inc., care va ocupa funcția de Președinte al CareAR.

Acum, combinând sistemul de gestionare a conținutului DocuShare, platforma cross-media XMPie și motorul de inteligență artificială PARC Alto AI de la Xerox, platforma extinsă de experiență de servicii CareAR va sprijini forța de muncă cu instrumentele vizuale și accesul la datele necesare pentru a oferi în mod constant experiențe de servicii de înaltă calitate pentru angajați și clienții finali, reducând totodată costurile de funcționare și emisiile de gaze cu efect de seră ale furnizorilor de servicii. Tehnologia importantă care stă la baza noii platforme CareAR® este tehnologia de realitate augmentată pe care Xerox a câștigat-o prin achiziționarea CareAR, Inc., anunțată la începutul acestui an, care se integrează cu ServiceNow® Field Service Management și permite tehnicienilor de service să utilizeze cunoștințele tehnicienilor mai experimentați prin instruiri live, asistate de AR.

Platforma de gestionare a experienței de service, CareAR, este concepută pentru a fi agnostică și se integrează perfect cu platforma digitală ServiceNow, lider al fluxurilor de lucru digitale, asigurând o abordare end-to-end a comenzilor, cazurilor și incidentelor și oferind rezultate de înaltă calitate pentru clienți și experiențe de service excelente, pentru companiile mari din mai multe industrii. Tehnologia de realitate augmentată a companiei redefinește ecosistemul de furnizare a serviciilor și abordează provocările cheie privind sustenabilitatea și forța de muncă, inclusiv:

  • Dezvoltarea forței de muncă de asistență cu instrumentele vizuale și accesul la datele necesare pentru a furniza în mod consecvent experiențe de service de înaltă calitate pentru angajați și clienții finali, toate acestea reducând în același timp costurile de operare și emisiile de gaze cu efect de seră ale furnizorilor de servicii.
  • Asistență în rezolvarea problemelor legate de forța de muncă – asociate în primul rând cu faptul că o parte a forței de muncă se pensionează. Pe măsură ce forța de muncă actuală îmbătrânește, ajungând la pensionare, organizațiile nu mai pot să se bazeze pe formarea bazată pe ucenicie, care a susținut afacerile de zeci de ani. CareAR va contribui la valorificarea și optimizarea timpului angajaților cu experiență și va permite lucrătorilor neexperimentați să se bazeze pe un depozit de cunoștințe organizat de capabilitățile predictive de AI ale CareAR.
  • Susținerea obiectivelor de sustenabilitate și responsabilitate socială ale angajatorilor din service. CareAR facilitează acțiunile de prevenire și de întreținere la distanță, reducând astfel situațiile în care tehnicienii sunt trimiși la fața locului. Intervențiile mai scurte la fața locului au ca rezultat mai puține drumuri cu mașina, reducând astfel emisiile de carbon pentru organizațiile de service.

„Xerox a poziționat CareAR drept compania capabilă să susțină nevoile industriilor care solicită servicii intensive, cu instrucțiuni în timp real, instrumente vizuale și acces la date mult mai simplu pentru orice utilizator, toate fiind gestionate de inteligență artificială predictivă”, a declarat vicepreședintele și CEO-ul Xerox, John Visentin. „Prin crearea unei platforme intuitive pentru o forță de muncă nativă digital și cu investițiile de la ServiceNow, credem că CareAR va defini și dezvolta categoria Service Experience Management, provocând la schimbare industriile într-un moment în care schimbarea e necesară”.

Xerox a fost consiliat de Mizuho Securities USA și Willkie Farr & Gallagher LLP în legătură cu această tranzacție.