ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash lansează DashDrive Elite HE720 de 1 terabyte, făcând astfel un pas important în domeniul hard-disk-urilor externe ultra-subțiri. Cu o grosime de doar 8.9mm, HE720 folosește interfață USB 3.0, ce transferă date cu o viteză extem de ridicată.

Carcasa noului HDD este fabricată din oțel inoxidabil și este foarte rezistentă la zgârieturi (gradul 9H), împiedicând deteriorarea sa, chiar și după o utilizare indelungată. Un mic LED oferă informații privind alimentarea și traficul de date, și aduce un aspect metalic modern. Interfața USB 3.0 este de 3 ori mai eficientă decât USB 2.0, păstrând compabilitatea cu versiunile anterioare.

Pe lângă dimensiunile sale extrem de robuste, HE720 este livrat cu serviciul gratuit “One touch backup” ce permite backup si sincronizare printr-un singur click. Împreună cu unitatea HE720, sunt incluse și suitele software HDDtoGo și Norton Internet Security 2013 (trial 60 de zile).