TotalSoft, furnizorul nr. 1 de soluții ERP din România, lansează un pachet de soluții software destinate simplificării și eficientizării activității producătorilor agricoli. Pachetul include o serie de programe special dezvoltate pentru companiile din agricultură care permit programarea, planificarea și gestionarea materialelor, utilajelor și activităților specifice unui an agricol (arat, semanat, erbicidat sau recoltat).

Pentru producătorii agricoli, pregătirea și gestionarea campaniilor de primavara sunt foarte importante și au un impact  semnificativ în obținerea recoltei și implicit a profitului. Astfel, planificarea și realizarea operațiunilor la timpul necesar este un proces atent gândit de agricultori, din faza pregătirii utilajelor agricole și până la executarea lucrărilor de fertilizare, arat și semănat. Susținerea acestui proces cu o soluție informatică care să ajute agricultorii la organizarea fiecărui pas, crește șansele atingerii obiectivelor de producție şi, implicit, a profitului agricultorului.

Identificând nevoile specifice acestui domeniu, TotalSoft propune un pachet de soluții software care oferă agricultorilor informațiile necesare procesului agricol, susținându-l prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu. In plus, oferă și posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și analiza  profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.).

Pachetul înglobează mai multe componente destinate managementului resurselor unei companii, (Charisma ERP), prelucrării și analizării indicatorilor de performanță (Charisma Analyzer), managementului flotelor agricole (Charisma Fleet Management), arhivării documentelor (Charisma Document Management), precum și managementului resurselor umane și salarizării
(Charisma HCM), toate adaptate specificului companiilor din domeniul agricol. Pentru mai multe informaţii despre avantajele şi funcţionalităţile acestor soluții vă invităm să accesaţi http://www.charisma.ro/solutii-software-pentru-agricultura/.
O evaluare gratuită a soluţiei este posibilă accesând adresa http://www.charisma.ro/demo.