Peste 3000 de oportunitati de cariera sunt oferite de cele mai active companii din Romania atat candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor. In aceasta primavara departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP sunt contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii.

Printre companiile cu un numar mare de oportunitati de cariera la Angajatori  de TOP se numara Wipro Technologies care isi va mari echipa cu “aproximativ 100  de noi colegi pana la sfarsitul verii. Majoritatea pozitiilor sunt de ingineri  pentru procese de support tehnic sau helpdesk. De asemenea, avem mai multe  oportunitati pentru absolventii de studii economice. In ambele cazuri, o a doua  limba straina vorbita la un nivel avansat constituie un avantaj. Cautam in  general vorbitori de Germana, Italiana, Portugheza, Spaniola, Olandeza,  Franceza, Suedeza sau Rusa” a declarat Oana Popa Recruitment Lead, Wipro  Technologies.

“Bitdefender este in permanenta in cautare de talente. In Romania avem  deschise 40 de pozitii in echipele tehnice, servicii suport catre client,  online, comunicare, atat pentru cei cu experienta deja dovedita dar si pentru  cei care au abilitati ce pot fi ulterior dezvoltate lucrand in cadrul  proiectelor Bitdefender. Pe langa specialisti, cautam si tineri pentru stagii de  pregatire, studenti din facultatile de profil IT&C, care pe o perioada de 3  luni vor putea sa ia contact cu modul de lucru dintr-o companie precum si cu  tehnologiile dezvoltate in Bitdefender” a declarat Cristina VISAN, HR  Generalist, Bitdefender.

„In cadrul Angajatori de TOP, 1&1 Internet Development ofera 30 de  oportunitati de angajare, dintre care jumatate sunt mid-level, 30% entry level,  iar restul senior. Departamentele de Software Development, Quality Assurance,  Project Management, User Experience, Product Development, sunt cele pentru care  cautam personal, cu orientare catre inovatie, deschidere spre invatare si  adaptare rapida la un mediu dinamic”, a declarat Wolfgang Gunne, Director  General 1&1 Internet Development.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000 de  candidati, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat  absolventi pentru programele de internship si management trainee. Oferta  angajatorilor acopera toate domeniile de activitate, iar printre companiile  prezente in cele doua zile ale evenimentului, putem mentiona:

IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle,  Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1  Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google

Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania,  RCS&RDS, Radcom, Orange

Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania,  Competence Call Center, CGS – Computer Generated Solutions, Webhelp, Wipro  Technologies

Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub,  Lafarge Gips, Carpacement Holding

Banking: BCR, BRD, Raiffeisen Bank

Consultanta: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC,  Mazars

FMCG: Coca-Cola HBC Romania, JTI, Kraft Foods Romania,  L’Oréal, Nestlé Romania, British American Tobacco, Delaco Distribution,  Danone, Unilever

Farma: Sandoz, Prisum

Retail: Mega Image, Billa, Decathlon

Un concept inovator al aceastei editii Angajatori de TOP este modalitatea in  care vizitatorii pot aplica CV-ul pentru pozitiile deschise de companiile  participante. Incepand cu aceasta primavara cu un singur CV  BarCODE candidatii pot aplica la cele peste 3000 de oportunitati de  cariera.  “Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga un candidat?  Foarte simplu. Participantii la eveniment sunt invitati sa acceseze contul  personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au  deja realizat. Din contul lor candidatii trebuie sa selecteze iconita de  descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi sa il printeze intr-un  singur exemplar si sa vina cu el la eveniment, pe 30-31 martie. La targ,  reprezentantii companiei vor scana si salva CV-urile aplicantilor, fapt ca duce  la facilitarea procesului de recrutare. Ne asteptam astfel ca numarul  angajarilor sa creasca in urma evenimentului Angajatori de TOP” a declarat  Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile  pe www.hipo.ro