Editia aniversara de  10 ANI a  IDC IT Security Roadshow se va desfasura  in data de 21 martie la JW Marriott Grand Hotel.

Majoritatea initiativelor IT ce cuprind regiunea necesita noi abordari ale securitatii IT. Virtualizarea, birourile virtuale, Cloud Computing – toate fac parte din strategiile companiei aflate in continua schimbare si care trebuie sa fie analizate in raport cu provocarile pe care acestea le prezinta vis a vis de securitate. Securitatea nu mai este o arie izolata a eforturilor departamentului IT, ci un aspect crucial in procesul de luare a deciziilor necesare pentru a face fata noilor realitati ale pietei. Asadar, cooperarea dintre cei reponsabili cu securitatea IT si actionari se consolideaza in permanenta.

In cadrul evenimentului din acest an IDC va reuni experti din diferite zone ale securitatii IT pentru a discuta noi tehnologii si abordari ale acesteia, precum si modalitatea in care ele se incadreaza in strategiile de business ce sunt puse in practica, evitand, in acelasi timp, pericolul ca acestea din urma sa fie limitate din considerente de securitate.

Invitatul special va fi Ramses Gallego,  un profesionist in securitate cu o experienta vasta in domenii precum Risk Management si guvernare. Dupa ce a lucrat 8 ani in cadrul companiei CA Technologies (Computer Associates) si a fost Regional Manager la SurfControl pentru Spania si Portugalia, Ramses este acum General Manager Securitate si Risk Management la Entel IT Consulting, unde concepe viziunea strategica a departamentului si supravegheaza implementarea serviciilor. Ramses lucreaza de 3 ani in cadrul ISACA’s CISM Certification Committee iar acum este membru al CGEIT Certification Committee.

Pentru detalii: http://www.idc-cema.com/events/itsecurity12ro