TotalSoft, cel mai important furnizor de soluţii de tip ERP din România, anunță contractarea a peste 20 de proiecte de implementare finanțate din fonduri structurale europene – “Axa prioritară III – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public”.  Proiectele au fost semnate în primele 3 luni ale anului 2014 și au o valoare cumulată ce depășește 2,5 mil Euro. Individual, proiectele sunt cuprinse între 50,000 eur și 240 000 eur, valoarea maximă a subvenției acordată prin program.

Beneficiarii sunt companii mici și mijlocii, cu cifre de afaceri de până la 100 mil Euro și provin din verticale ca distribuție, retail și servicii, reprezentând cele mai agile industrii care au accesat fonduri structurale pentru informatizare și creștere a productivității.

Componenta centrală a tuturor proiectelor este Charisma ERP, completată cu soluții de analiză de performanță (BI), care se regăsesc în 35% dintre contracte, sisteme de management al relației cu clienții (CRM), întâlnite în 40% dintre contracte, resurse umane, dar și soluții de producție, service, SFA sau eCommerce.

“Vedem o maturizare fără precedent în zona privată a companiilor mici şi mijlocii, care înţeleg că un sistem informatic este un element critic de susţinere a dezvoltării pe termen lung, de creştere a productivităţii, de reducere a costurilor. Finanțarea din fonduri structurale oferă o șansă unică, un suport financiar pentru alinierea rapidă la standarde economice internaționale.” a declarat dl Daniel Ionescu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.

Prin cei aproape 800 de clienţi activi din peste 20 de ţări, Charisma ERP prezintă avantajul unei soluții validate de piața privată. Soluţia automatizează procesele din prima lună de utilizare, oferă informații în timp real și indicatori de performanță extrem de valoroși pentru luarea unor decizii de business corecte.

Compania estimează în prezent că 15% din cifra de afaceri va proveni din proiecte pe fonduri structurale, faţă de 10% cât estima la începutul anului.

O demonstraţie gratuită a soluţiei Charisma ERP la sediul clientului poate fi planificată la adresa http://www.charisma.ro/demo.