Star Storage SA, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud lansează Mobile Customer Enrollment în Windows Store și în catalogul de aplicații de business Microsoft. Creată pentru a îmbunătați semnificativ modelul clasic de vânzare și de interacțiune directă a agenților de vânzări cu clienții, aplicația este configurabilă și a fost special proiectată pentru a funcționa pe orice fel de tabletă, laptop, netbook sau calculator pe care rulează sistemul de operare Windows 8.1.

Utilizând aplicația de business Mobile Customer Enrollment, agenții de vânzări ai unei organizații au acces de oriunde la toate informațiile necesare în procesele de business și pot colecta toate datele indispensabile în procesul de vânzare, cu zero erori și într-un mod securizat. Aplicația poate fi descărcată gratuit direct din Windows Store pentru demonstraţii, poate fi utilizată și offline, este simplă și se folosește ușor, fără să necesite training special și are un design prietenos și interactiv. De exemplu, aplicația poate fi folosită pentru a recunoaște automat și extrage datele din cărțile de identitate; pentru a capta semnătura olografă; pentru a completa date în formulare specifice sau pentru a distribui informații personalizate (datasheets, documente informative)”, a declarat Rareș Vasilescu, Software Development Director Star Storage.

Mobile Customer Enrollment răspunde nevoii de business a organizațiilor de a mări mobilitatea forței de vânzări, crescând agilitatea în raport cu nevoile pieței. Aplicația permite vânzătorilor mobili să colecteze și să proceseze date la client, iar coordonatorilor să urmărească evoluția acțiunilor din teren și să configureze rapid noi pachete specializate.

Pe lângă multitudinea de aplicații moderne în Windows Store adresate consumatorilor, ne face plăcere să vedem aplicații de business românești adaptate tabletelor, cu un design fresh și capabilități dedicate lucrului mobil. Urăm bun venit partenerului Star Storage în familia de furnizori de aplicații de business dedicate tabletelor Windows moderne. Aplicația Mobile Customer Enrollment rezolvă un set esențial de scenarii pe care le întâmpină un vânzător mobil și sunt convins că plusul de productivitate pe care îl aduce va fi dorit de foarte mulți clienți”, a declarat Zoli Herczeg, Partner Business Evangelist, Microsoft.

Aplicaţia de business Mobile Customer Enrollment asigură următoarele beneficii esențiale la nivel de organizație:

  • Permite forței de vânzări să-și eficientizeze activitatea din teren
  • Reduce erorile și crește viteza procesului de vânzare efectivă
  • Oferă mai mult timp pentru vânzările consultative cu clienții
  • Îmbunătățește relația cu clienții prin abordarea proactivă
  • Reduce riscurile operaționale, oferind o mai bună securitate și trasabilitate a datelor capturate
  • Funcționează și offline, menținând în același timp o administrare centralizată a datelor
  • Ajută la construirea și întreținerea relațiilor cu clienții
  • Contribuie semnificativ la generarea unui număr mai mare de oportunități de vânzare
  • Se actualizează automat de la server-ul central.

Mobile Customer Enrollment este o aplicație esențială pentru forța mobilă de vânzare a oricărei organizații. Dezvoltarea aplicației a pornit de la nevoia organizațiilor pentru o soluție care să le ofere o ergonomie maximă și să le permită să-și eficientizeze și chiar reinventeze procesul de vânzări. Înglobând puterea platformei noastre de captură a datelor StarCapture și cele mai noi funcționalități ale sistemului de operare Windows 8.1 pentru echipamentele mobile, soluția permite ca datele clienților să fie colectate și prelucrate în doar câteva momente, diminuând astfel timpul necesar pentru ca informațiile „din teren” să fie disponibile în aplicațiile existente în cadrul organizației. Suntem mândri pentru că am realizat o astfel de aplicație, care permite companiilor să își îmbunătățească eficiența procesului de vânzare, relația cu clienții și să reducă semnificativ efortul, erorile și costurile asociate colectării și prelucrării datelor din teren.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Windows 8.1 continuă viziunea Microsoft de a oferi companiilor cel mai puternic și flexibil sistem de operare pe o gamă variată de dispozitive și de a ajuta clienții cu soluții flexibile ce cresc productivitatea. Cu o experiență de utilizator facilă și funcționalități avansate la nivel de management de dispozitive, securitate, mobilitate și acces la rețea, Windows 8.1 este menit să ajute companiile în dezvoltarea afacerilor prin productivitate crescută, fie prin intermediul unor scenarii mobile ce aduc noi oportunități de business, fie prin folosirea tehnologiei pentru optimizarea proceselor deja existente. Aplicația Mobile Customer Enrollment este un exemplu de soluție ce construiește pe funcționalitățile de bază Windows 8.1 oferind cea mai bună experiență pentru eficientizarea proceselor forței de vânzări a companiilor”, a declarat Ionuț Gaotă, Windows Business Group Lead, Microsoft România.

Star Storage pune la dispoziția clienților aplicația de business Mobile Customer Enrollment atât ca serviciu Cloud oferit direct din Centrul de Date propriu de nivel Tier 3, pe baza unui abonament lunar, cât și în varianta on premise, direct la sediul clientului, prin instalare și integrare facilă cu sistemele existente.