Compania Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, lider pe piața băuturilor non-alcoolice din România, a ales TotalSoft ca noul furnizor de servicii de calcul salarial și administrare de personal pentru cei aproape 1800 de angajați. Coca-Cola HBC România a decis în favoarea TotalSoft în urma unui proces de selecție care a durat aproape 3 luni, la care au participat cei mai importanți furnizori de servicii de calcul salarial din România.

”Oferta TotalSoft s-a detașat prin expertiza tehnică prezentată, prin utilizarea unei platforme software mature și în același timp extrem de flexibile, dar și prin numărul impresionant de referințe care atestă valoarea echipei sale de outsourcing” a declarat dna Manuela Preoteasa, HR Services Manager.

Contractul a intrat în vigoare din ianuarie 2012, aceasta fiind și prima lună în care TotalSoft a asigurat calculul salarial.  Următoarele două etape prevăd preluarea serviciilor de administrare de personal și implementarea soluției TotalSoft de pontaj on-line, estimate pentru luna mai, urmate de dezvoltarea unei interfețe automate cu sistemul  intern de gestionare date (SAP) utilizat de Coca-Cola HBC România.

TotalSoft ocupă poziția de lider al pieţei de outsourcing salarial din România, cu o cotă de peste 35%. Numărul salariilor procesate lunar de către TotalSoft în România, în regim de outsourcing, depășește 50.000, pentru companii precum BRD Groupe Societe Generale, UniCredit Ţiriac Bank, Arctic, Alpha Bank sau Prospecţiuni. Platforma Charisma HCM este utilizată pentru procesarea calculului salarial pentru clienţi din 6 ţări din Europa Centrală şi de Est.