SoftProEuro., compania care a dezvoltat platforma de verificări încrucișate D394.eu, platforma de cloud computing înNori.ro și portalul fuziunilor și achizițiilor fuziuni.eu, lansează în premieră națională topul online al proiectelor deja depuse în schema de minimis 2014.

Topul online este generat automat prin mecanisme automate, din datele disponibile online. Proiectele deja depuse sunt clasificate și astfel cei interesați pot cunoaște situația exactă a proiectelor deja depuse, câte proiecte au fost deja depuse și clasificarea acestora în funcție de punctaj.

În plus, aplicația online pusă la dispoziție de SoftProEuro permite calcularea punctajului de către cei interesați. Considerăm că acest simulator de punctaj este extrem de necesar, o parte însemnată din proiecte fiind depuse în scopuri de testare, estimările noastre fiind între 15 si 20% din proiectele cu punctaj 100.

Prin această aplicație online SoftProEuro subliniază importanța unei analize riguroase a oportunităților din piață și oferă primul asistent decizional online gratuit pentru schema de minimis. Pe viitor, compania se va implica și în dezvoltarea portalului fuziuni.eu. Estimăm că în prima parte a acestui an Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca va finaliza procesul de transfer tehnologic al mărcii comunitare fuziuni.eu – Redefinește-ți competiția, în calitate de titular al acestei mărci, procedura de transfer fiind inițiată în vara anului 2012.