Telekom Romania susţine programul de pre-accelerare MVP Academy

Telekom Romania investește în dezvoltarea startup-urilor cu potențial și susține și în acest an MVP Academy, program de pre-accelerare adresat antreprenorilor care dezvoltă produse inovatoare în domeniul tehnologiei. Participarea la program este gratuită, iar aplicațiile se realizează online până luni, 9 martie, pe site-ul http://mvpacademy.co

A doua ediție a programului de pre-accelerare MVP Academy va avea loc în perioada 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest și va aduce împreună 12 startup-uri tech cu potențial. Pe parcursul celor 7 săptămâni ale programului, finaliștii își vor defini mai bine produsul și modelul de business, vor învăța să își prezinte conceptul în fața audienței și vor intra în contact cu investitori și reprezentanți ai programelor de accelerare și fondurilor de investiții early stage la nivel local, regional și internațional.

Toate acestea, prin participarea la diferite activități customizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale finaliștilor: workshop-uri practice susținute de profesioniști în domeniu, sesiuni de mentorat, coaching 1 la 1, discuții de grup, sesiuni de pitching și întâlniri “la cerere” organizate în funcție de nevoile specifice ale fiecăreia dintre echipele participante. Mai multe detalii despre procesul prin care vor trece echipele finaliste și tipurile de activități la care vor participa sunt disponibile online aici.