Ziua de Recrutare Online pe Facebook la Webhelp Romania

Peste 300 de tineri se pot angaja pe 3 martie într-o multinațională de top din România, cu sedii în București, Ploiești și Galați. Grupul francez Webhelp, primul angajator din România în rândul francofonilor, organizează “Ziua de Recrutare Online”, un eveniment adresat celor care se află în căutarea unui job.

Ziua de Recrutare Online se va desfășura pe pagina de Facebook a companiei și sunt puse la dispoziție 300 de job-uri. Întreaga echipă de recrutare a companiei va fi disponibilă pe 3 martie pentru a răspunde tuturor întrebărilor candidaților, va analiza CV-uri și va oferi cele mai bune recomandări, astfel încât șansele de angajare să fie maxime.

Compania a ales să organizeze acest eveniment pe Facebook întrucât se bucură de o comunitate puternică și dinamică, depășind peste 9.000 de prieteni.

“La Webhelp România punem accent pe rezultate, performanță și motivație, nu pe vârstă și vechime în companie. Considerăm că tinerii de astăzi sunt foarte bine pregătiți și pot gestiona o echipă și un proiect de anvergură.”, a declarat Mihaela Rusu, director general Webhelp România