Accesul rapid la informația de business este esențială. De aceea, și soluțiile de software oferite managerilor țin pasul cu nevoia acestora de a fi la curent cu tot ce se întâmplă în companie, fie că sunt în aeroport, în meetinguri sau la clienți. Analizele integrate privind indicatorii de performanță oferite de Business Intelligence răspuns acum nevoii de mobilitate și sunt accesibile oricând de pe tabletă sau mobil.

Soluția dedicată managerilor – SIVECO Business Analyzer – este un tablou de bord de unde aceștia pot accesa analize multicriteriu care redau performanța companiei.

Pentru a răspunde nevoii de mobilitate a managerilor, soluţiile informatice de tip Business Intelligence, care oferă analize integrate privind indicatorii companiei, trebuie să fie accesibile oricând.

SIVECO Business Analyzer este printre cele mai eficiente sisteme informaţionale de management. Lansat în urmă cu 10 ani, sistemul oferă managerilor în activităţile de planificare, urmărire, control şi prognoză şi oferă suport informaţional pentru adoptarea strategiilor de control al costurilor şi de identificare a surselor de creştere a profitului.

De acum, tabloul de bord al companiei poate fi accesat şi de pe dispozitivele mobile (de ex. iPad, iPhone). Prin noua facilitate pusă la dispoziţia managerilor nu mai există limitări de timp şi spaţiu.

Managerii pot consulta în timp real indicatorii de performanţă ai companiei, prezentaţi sub formă grafică şi tabelară, într-o formă sugestivă, uşor de gestionat şi personalizat. Ei pot urmări de pe tabletă sau telefon zonele cu probleme din cadrul activităţii companiei şi pot naviga pentru descoperirea cauzelor. Astfel, pot fi evaluate în timp real nu doar performanţele globale ale companiei, ci şi zonele unde business-ul poate fi îmbunătăţit.

Cu ajutorul soluţiei sunt centralizate şi filtrate în mod automat informaţiile relevante pentru dezvoltarea afacerii. Practic, aceste softuri inteligente analizează şi califică volume uriaşe de date, oferind managerilor un ajutor important în fundamentarea deciziilor şi acţiunilor de business.

Managerii pot decide după ce criterii să analizeze business-ul şi în ce formă să primească datele. Analizele sunt n-dimensionale, urmărind criterii relevante pentru fiecare business: clienţi, furnizori, intervale de timp, ţări, regiuni, judeţe, oraşe, departamente, structură buget, conturi contabile, venituri, cheltuieli, tipuri de costuri, salariaţi, funcţii salariaţi, grade de pregătire, tipuri de echipamente, tipuri de intervenţii etc. În funcţie de cerinţele specifice fiecărui manager şi a verticalei de business se pot modela alţi indicatori n-dimensionali.

„Noile actualizări tehnologice ale soluţiei reduc decalajul dintre datele existente în sistemele tranzacţionale şi rapoartele agregate din sistemele de Business Intelligence – Tablou de bord. Indicatorii n-dimensionali oferă managerului imaginea afacerii în timp real (online). Sistemul configurat pentru tabletă şi telefon are facilitatea de alertare – prin email, SMS – în care managerul poate primi la intervale prestabilite rapoarte din sistemul informatic. Prin aceste noi facilităţi venim în sprijinul managerilor care folosesc curent dispozitivele mobile şi vor să fie permanent conectaţi cu ceea ce se întâmplă cu afacerea lor”, declară Ştefăniţă Ghiţă, director dezvoltare SIVECO Applications 2020.