Compania Konica Minolta anunţă semnarea unui acord global de leasing cu De Lage Landen (DLL), prin care oferă clienților de tip Global Major Account (GMA) – companii mari și foarte mari, multinaţionale – un program de dezvoltare competitivă prin soluții financiare și de leasing operațional eficiente. Această colaborare este o etapă semnificativă pentru cele două companii şi marchează extinderea parteneriatului benefic existent dintre Konica Minolta și De Lage Landen.

Konica Minolta, producător și furnizor de echipamente multifuncţionale de birou, sisteme de producţie, aplicaţii şi servicii bazate pe soluţii complete de management al documentelor, cum sunt Serviciile Optimizate de Printare (OPS), oferă inclusiv servicii dedicate industriei de imagistică la nivel mondial. Compania este un partener puternic pentru clienții săi naționali și internaționali, atât prin grupul de filiale din 45 de ţări, cât şi prin cele 150 de centre de vânzări şi service din întreaga lume.

Jun Haraguchi, Senior Executive Officer, Konica Minolta Inc: “Soluțiile OPS au cunoscut o extindere rapidă în rândul clienților mari și foarte mari pe plan mondial, adresând cu succes nevoile de creştere ale acestora. Una dintre cerințele fundamentale ale clienţilor de tip GMA este accesul la soluţii competitive de finanţare pentru echipamente şi servicii adiacente, având la bază un program de leasing disponibil la nivel global. Ca urmare, prin semnarea contractului cu DLL, credem că am răspuns eficient acestei necesități a mediului de business.”

Steve Riggs, Preşedinte Office Technology Global Business Unit, DLL, furnizor global de soluții financiare deţinut integral de către Rabobank Group: “Există beneficii considerabile în oferirea de servicii financiare inovative clienţilor mari și foarte mari pe plan internațional ai companiei Konica Minolta. Suntem nerăbdători să începem colaborarea bazată pe abordarea orientată către client, ceea ce ne va aduce beneficii imediate foarte mari.”

Konica Minolta şi DLL au o colaborare anterioară amplă, prin care oferă servicii unei varietăţi de clienţi din toată lumea, asigurându-le acestora soluţii financiare competitive ca parte a unor contracte existente la nivel naţional sau regional.

Cu o experienţă de business de succes de peste 20 de ani, Konica Minolta și DLL au decis să extindă parteneriatul existent la nivel global printr-un angajament mutual care să asigure resursele necesare şi un program de dezvoltare competitivă clienţilor de tip GMA. Acoperirea acestui parteneriat la nivel internaţional include 26 de ţări din SUA, Europa şi regiunea Pacificului din Asia.