PRAS Consulting vă invită la concertul umanitar “Rebels with a cause”, în data de 26 martie anul curent, concert organizat în sprijinul Smarandei Milu, tânăra de 33 de ani care a fost diagnosticată cu cancer. Boala Smarandei poate fi tratată la un spital din Germania și ea speră ca donațiile să o ajute să își recapete starea bună de sănătate.

Concertul va fi susținut de formațiile The Rock și The Jagers, iar sumele rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate Smarandei Milu, spre a o ajuta să strângă suma necesară tratamentului de care are nevoie. PRAS Consulting se implică intens în sprijinirea acestui caz, unii dintre membrii formației The Jagers făcând parte din companie.

Cei care doresc să se implice și să sprijine campania pot participa la concertul organizat și anunțat mai sus, dar pot de asemenea să doneze orice sumă direct pe site: http://helpsmaranda.com/.

 

Unde și când va avea loc evenimentul? Pe 26 martie de la ora 20:00, la Music Club, str. Baratiei 31,  București. Fiți alături de noi în seara de 26 martie, pentru o cauză bună.