Schimbarea modului de lucru ce a afectat mediul de afaceri odată cu apariția pandemiei a produs o canalizare a eforturilor depuse de echipele de cercetare-dezvoltare ale producătorilor de soluții și echipamente IT în direcția furnizării de caracteristici și performanțe ce contribuie la productivitatea lucrătorilor de la distanță sau mobili. Așa după cum ne-a obișnuit, Dell este unul dintre producătorii aflați în avangarda furnizorilor de soluții ce pun la dispoziția utilizatorilor lor echipamente sau soluții alcătuite din mai multe echipamente. Unul dintre cele mai recente modele de laptopuri 2-in-1 ce combină versatilitatea cu puterea de calcul este Dell Latitude 9440 2-in-1.

Echipamentul 2-in-1 ultra-premium de 14 inchi a fost proiectat de specialiștii Dell pentru a oferi cea mai bună colaborare și conectivitate din industrie, bazându-se în același timp pe caracteristicile încorporate de performanță inteligentă, securitate și confidențialitate. Destinat unui spectru larg de utilizatori pornind de la proprietari de
afaceri mici și mijlocii, consultanți, manageri
până la directori executivi, utilizatori motivați să construiască și să dezvolte afacerea cu viziune strategică. Aceștia au nevoie de cea mai bună performanță mobilă, instrumente de colaborare și conectivitate pentru a funcționa oriunde. Seria 
Dell Latitude 9440
se bazează pe puterea de calcul oferită de generația a 13-a a procesoarelor Intel® Core™ i7 vPro, cu până la 64GB memorie SDRAM LPDDR5x 6400 MT/s, plăci video integrate Intel® Iris® Xe® și capacitate de stocare M.2 2230 PCIe/NVMe cuprinsă între 256GB și 2TB. Extrem de util este display-ul
tactil cu diagonala de 14 inci și raport de imagine de 16:10 ce are o rezoluție QHD+ de 2560 x 1600 pixeli.

Un element remarcabil este că Dell Latitude 9440 2-in-1 este primul laptop comercial din lume dotat cu o tastatură Zero-Lattice cu tehnologie de iluminare de fundal. Tastele sunt mai late și mai curbate pentru a oferi utilizatorului un răspuns tactil îmbunătățit și o tastare eficientă și confortabilă. Tehnologia mini-LED cu iluminare de fundal reduce consumul
de energie al tastaturii cu până la 75% și prelungește durata de viață a bate-riei cu până la trei ore.

Dell Latitude 9440 2-in-1 este atent la confidențialitatea activității utilizatorilor săi. Prin intermediul ExpressSign-in, utilizatorul își poate activa sistemul sistemul în mod automat atunci când acesta se apro-pie de el și îl poate bloca în momentul în care se îndepărtează. De asemenea, prin Dell Optimizer sistemul avertizează utilizatorii despre existența unor privitori curioși să afle mai multe despre activitatea lor și protejează datele de pe ecran, iar prin Look-away Detect sistemul știe când utilizatorul nu privește către ecran și atenuează luminozitatea pentru confidențialitate și economisirea bateriei.

Pe partea de conectivitate la rețelele de date, utilizatorii Dell Latitude 9440 2-in-1 pot folosi simultan două rețele cu ExpressConnect, prima conexiune multirețea simultană din lume pentru descărcări mai rapide de date și videoclipuri.

Bateria Li-Ion de 60 Whr asigură o utilizare îndelungată a echipamentului, care poate fi îmbunătățită de aplicațiile puse la dispoziție de Dell. Astfel, ExpressCharge analizează obiceiurile dvs. de utilizare a energiei pentru a îmbunătăți utilizarea bateriei și prelungește durata de funcționare prin încărcarea mai rapidă a sistemului atunci când aveți nevoie de un spor de putere.

Împreună cu laptopul Dell Latitude 9440 2-in-1, lucrătorii care optează pentru activitate de acasă pot folosi difuzorul inteligent cu adaptor multi-port mobil Dell MH3021P. Utilizatorul acestui difuzor integrat va rămâne la fel de productiv lucrând de acasa sau de la birou. Numeroasele sale porturi oferă o varietate de opțiuni de conectivitate, în timp ce difuzorul încorporat oferă comoditate deosebită pentru conferințe. Laptopul poate fi încărcat în timp ce utilizatorul este conectat la un monitor, tastatură și mouse-ul, participând în același timp la un apel conferință. Elegant și mic, cu designul său compact Dell MH3021P ocupă puțin spațiu, astfel încât utilizatorul să îi poată monta cu ușurință adaptorul multiport și să îl ducă oriunde are nevoie. Instalarea și conectarea sunt rapide și ușoare, utilizatorul fiind conectat instantaneu fără a fi nevoie să descarce niciun software pentru o soluție gata de utilizare și nici nu sunt necesare drivere.

Dell MH3021P pune la dispoziție porturi USB-C, 2xUSB-A 3.1 si HDMI 2.0 integrate, iar prin portul USB-C care asigură livrarea de putere de până la 90 W, pot fi alimentate celelalte dispozitive folosite pentru productivitate pe tot parcursul zilei.

Lista beneficiilor de care utilizatorii soluțiilor Dell este mult mai extinsă, de aceea specialiștii ASBIS Romania, distribuitor oficial al produselor companiei, vă stau la dispoziție pentru a vi le prezenta.