Compania SIVECO Romania este câştigătoarea categoriei eProjects de la Gala eFinance, desfăşurată recent la Hotel JW Marriott din Bucureşti.
Publicaţia eFinance a premiat pentru al 9-lea an consecutiv cele mai performante 15 companii, în prezenţa a peste 100 de invitaţi din domeniile IT &C, financiar-bancar, consultanţă, cabinete de avocatură, analişti independenţi, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor de stat.
“Recompensăm activitatea transfrontalieră din 2011 a uneia dintre cele mai importante case de software din România, prezentă cu proiecte importante în 4 arii geografice – Nordul Africii (Maroc, Tunisia, Egipt), zona CIS (Kazahstan, Turkmenistan, Azerbaidjan), Orientul Apropiat şi Mijlociu (Dubai, Quatar, Kuweit, Oman) şi Balcani (Bulgaria, Macedonia, Turcia, Serbia)” – a fost argumentaţia juriului revistei eFinance în alegerea SIVECO Romania.
In 2012, SIVECO Romania îşi propune intensificarea prezenţei în aceste ţări, prin participarea la noi proiecte şi licitaţii IT, precum şi extinderea prezenţei în alte 10 ţări.

Obiectivul acestei strategii este atingerea în 2012 a unei ponderi de 40% din cifra de afaceri din proiecte externe (faţă de 32% în 2011). Un rol important în cadrul acestei strategii îl au şi proiectele derulate de SIVECO pentru instituţiile Comisiei Europene, compania implementând peste 20 de proiecte şi furnizând servicii de dezvoltare şi mentenanţă pentru 6 organizaţii importante ale Uniunii Europene, proiecte în valoare multianuală de 10 milioane euro.

“Vă mulţumesc în numele celor 1200 de membri ai echipei SIVECO pentru acest onorant premiu, care probează vocaţia companiei de a construi cu mult curaj şi determinare proiecte mari, complexe. Extinderea internaţională a afacerilor noastre se bazează pe expertiza şi bunele practici în dezvoltarea, implementarea şi integrarea de soft acumulate în mii de proiecte şi sute de mii de ore de lucru. Ne bucuram că această recunoaştere vine într-un moment important pentru compania noastră: anul acesta SIVECO Romania împlineşte 20 de ani de activitate, ani mari, în care am învăţat cum să proiectăm progresul. Şi pentru că spiritul echipei noastre este de a gândi orientat spre viitor, avem déjà planuri mari pentru următorii 20 de ani”, a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing&Communication Manager SIVECO Romania.

De-a lungul celor 20 de activitate, SIVECO Romania a câştigat peste 140 de premii interne şi internaţionale pentru soluţiile sale de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness implementate în companii private şi publice de pe 3 continente.