Compania intra astfel in finala prestigioasei competitii, concurand alaturi de cele mai performante si mai dinamice organizatii din Europa.

SIVECO va reprezenta Romania in calitate de Campion National in finala prestigioasei competitii European Business Awards 2013/2014 si va concura pentru mult ravnitul “Ruban d’Honneur”.

Cele trei criterii esențiale pe care se bazeaza European Business Awards sunt succesul, inovatia si etica in afaceri pe care firmele selectate au reusit sa le demonstreze intr-un an de business. Juriul, extrem de exigent, nu a facut altceva decat sa recunoasca aceste merite companiei SIVECO Romania.

“Suntem foarte mandri ca vom putea reprezenta Romania la nivel european si anul acesta, fiind astfel recunoscuti un campion in afaceri. Aceasta performanta probeaza nu numai valoarea intrinseca a proiectelor noastre, ci si sustenabilitatea strategiei noastre pe termen lung. Participam la European Business Awards din 2008 si in fiecare an am obținut rezultate constant pozitive in aceasta competiție a celor mai dinamice companii din Europa”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

European Business Awards urmareste cresterea prestigiului si demonstrarea progresului companiilor care exceleaza in solutii inovatoare, o abordare responsabila a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului.

“In ultimii 7 ani am primit aplicatii realizate la standarde foarte ridicate, din partea multor companii preocupate si pasionate de business-ul pe care il desfasoara. Dintre acestea, foarte putine reusesc sa fie selectate in fiecare an in procesul de reprezentare a tarii lor in etapele finale ale competitiei la nivel european, concurand alaturi de cele mai performante companii. A fi selectat drept Campion National este o distinctie exceptionala si felicitam toate companiile care au reusit aceasta performanta, prin promovarea excelentei in afaceri, a exemplelor de buna practica si inovatiei”, a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorita implementarii cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare in peste 26 de tari din Uniunea Europeana, spatiul CIS, Orientul Apropiat si Mijlociu si Africa.

In 2013, SIVECO Romania a primit cel de-al treilea sau titlu Ruban d’Honneur in cadrul competitiei European Business Awards – editia 2012, fiind apreciata drept una dintre cele mai de succes companii din comunitatea de afaceri europeana. Anul acesta este al saselea an consecutiv in care compania a fost selectata in finala prestigioasei competiții, o performanța care demonstreaza valoarea echipei SIVECO si competitivitatea proiectelor companiei la nivel european.