SIVECO Romania a aderat la Fundaţia Europeană pentru Calitate în eLearning. Extinderea prezenţei internaţionale prin parteneriate deschide noi oportunităţi de afaceri

SIVECO Romania îşi consolidează reţeaua de parteneriate profesionale internaţionale prin aderarea la Fundaţia Europeană pentru Calitate în eLearning, organizaţie care îşi propune să promoveze excelenţa şi inovaţia în educaţie.

“Ne-am afiliat la o organizaţie care participă activ la proiecte europene, atât în calitate de iniţiator, cât şi în calitate de partener activ. SIVECO Romania acordă o importanţă deosebită extinderii prezenţei internaţionale prin parteneriate, pentru deschiderea de noi oportunitaţi de afaceri. SIVECO intră în reţeaua Efquel care este o garanţie a calităţii profesionale, în domeniul educaţiei. Suntem membri în mai multe asociaţii şi organizaţii care promovează beneficiile solutiilor de e-learning, ale instrumentelor IT&C, finanţării pentru cercetare în informatică, a declarat Ştefan Morcov, vicepreşedinte adjunct SIVECO Romania.

EFQUEL – European Foundation for Quality în eLearning este o organizaţie europeana cu sediul la Bruxelles – Belgia, iniţiată de European Institute for eLearning, European Schoolnet, FIM Newlearning, MENON Network, University of Duisburg-Essen si University of Reading, având ca scop principal asigurarea calităţii studiilor susţinute în mediul online.

EFQUEL are în prezent 120 de membri printre care: universităţi, institute de cercetare, companii, fundaţii, organizaţii din Europa şi oferă certificări de calitate în implementarea de programe de eLearning. Organizaţia are ca scop principal asigurarea calităţii studiilor susţinute în mediul online şi schimbul de experienţă în domeniul eLearning.

SIVECO Romania face parte din organizaţii profesionale şi de afaceri importante, în cadrul cărora şi-a consolidat poziţia de membru activ: Grupul Consultativ ISTAG (Information Society Technologies Advisory Group) al Uniunii Europene, Asociaţia Europeană pentru Tehnologia Informaţiei (European Information Technology Association), Reţeaua Europeană de Software şi Servicii (Networked European Software and Services Initiative NESSI, Camera de Comerţ Româno-Americană (AmCham), Camera de Comerţ şi Industrie Franco-Română (Chambre de Commerce et d’Industrie Franco-Roumaine), ANIS, ARIES. De asemenea, SIVECO Romania susţine în mod activ iniţiativele globale Partnership Against Corruption Intiative, United Nations Global Compact, UNESCO.