Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, lansează peste 40 de produse, adresate tuturor categoriilor de utilizatori: de la consumatori individuali, întreprinderi mici şi mijlocii, firme cu nevoi de printare avansate, până la specialişti din domeniul semnalisticii şi companii care activează în domeniul HORECA.

Cinefilii pasionaţi vor fi încântaţi de Epson EH-TW9100W, proiectorul ideal pentru a transpune experienţa din sala de cinematograf în confortul propriei sufragerii. Acest nou model, echipat cu cea mai avansată tehnologie wireless, oferă imagini Full HD (1080p) 2D şi 3D deosebit de clare. Utilizatorii pot conecta în mod direct laptop-urile şi Blu-Ray player-erele prin Wi-Fi sau, în mod alternativ, dispozitivele care nu suportă această tehnologie pot fi conectate la transmiţătorul HD al proiectorului.

Totodată, Epson intră pe piaţa românească cu noile proiectoare din gama Z, cu o luminozitate de 10.000 ANSI lumeni, ideale pentru sălile de conferinţă, pentru muzee, pentru amfiteatrele din universităţi, pentru spaţiile comerciale sau pentru segmentul instituţional.

Epson lansează şi o gamă completă de imprimante adresate nevoilor diferitelor categorii de utilizatori. Noile modele ies în evidenţă prin dimensiunile reduse, consumul energetic scăzut şi prin implementarea tehnologiilor de ultimă oră care asigură funcţionarea lungă şi manipularea uşoară a imprimantelor.

Noile imprimante Epson L110, L210, L300, L355 şi L550

Seria de imprimante L se adresează utilizatorilor individuali (de exemplu studenţii) şi firmelor mici care printează în volume mari şi pun accent, pe lângă calitate, şi pe costurile de tipărire. Noile modele sunt cu 12% mai mici şi pot tipări cu cerneala iniţială până la 12.000 de pagini monocrom şi 6.500 de pagini color. Pe lângă instalarea simplă, multifuncţionalele L355 şi L550 oferă funcţii avansate precum conectivitatea Wi-Fi. Pentru cei care au nevoie doar de imprimare monocromă, Epson lansează gama de imprimante CISS M în 2013. Acestea vor avea recipiente de cerneală de 140 de ml şi costuri de listare extrem de scăzute: doi Related