Saptamana aceasta, e timpul pentru networking! De luni pana joi, pe scena TechHub Bucharest vor urca antreprenori, profesionisti si experti care isi vor impartasi propria experienta si te vor ajuta sa iti dezvolti propria afacere!

Tim O’Brien (GM Apps & Platforms Group Microsoft) vine luni la TechHub Bucharest

Vrei sa afli mai multe despre cum poti folosi noile tehnologii pentru a dezvolta un startup? Vino luni, 17 februarie, ora 16:00 la TechHub Bucharest pentru a sta de vorba cu Tim O’Brien, General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, asa ca inscrie-te acum!

Miercuri vorbim despre antreprenoriat in domeniul culinar la Idea Exchange

Miercuri, 19 februarie, este reluata seria evenimentelor de networking marca Idea Exchange! De data asta vorbim despre antreprenoriat in domeniul culinar cu Vlad Strutu (Partener Madame Lucie) si George Stroe (Fondator AnaPan Decebal). Discutiile vor fi moderate de Claudiu Vrinceanu (Redactor Sef Wall-Street.ro), iar tu vei avea ocazia sa iti prezinti ideea/proiectul in fata audientei. Rezerva-ti un loc gratuit la eveniment aici!

Community management la o noua editie TechHub Meetup

Si asta nu e tot! Joi, 20 februarie, esti asteptat la o editie speciala TechHub Meetup powered by Wayra. Vorbim despre community management cu Benjamin Southwork (Community Builder Various), Florin Stanculescu (Project Lead FaceRig) si George Lemnaru (Co-Founder Green Horse Games). In plus, vei avea ocazia sa afli mai multe despre programul de accelerare Wayra si sa ii cunosti pe reprezentantii acestuia. Inscrierile se deschid in curand, asa ca fii cu ochii pe blogul TechHub Bucharest.

Daca vrei sa faci networking si sa cunosti antreprenori si profesionisti de exceptie, saptamana asta trebuie sa vii la TechHub Bucharest!