Profesioniștii în domeniul tehnologiei care sunt în căutarea unui spațiu de co-working sunt invitați să participe marți, 14 iulie, la TechHub Bucharest Open Day. Timp de o zi, aceștia vor putea vadă cum arată o zi de lucru în spațiul neconvențional al TechHub Bucharest, dar și să cunoască membri ai comunității și echipa TechHub Bucharest. Participarea la eveniment este gratuită în limita celor 30 de locuri disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://www.123contactform.com/form-1503584/TechHub-Bucharest-Open-Day

TechHub Bucharest, spațiu de co-working adresat profesioniștilor în tehnologie și locul de întâlnire al comunității tech locale, se bucură de susținerea Bitdefender, Telekom Romania, King Studios Bucharest și Avangate, și a aniversat recent 2 ani de activitate. Această ocazie a marcat și inaugurarea unui nou spațiu de evenimente și co-working situat la parterul clădirii din Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, precum și a inițiativei TechSociety by King, un program prin care organizatorii de evenimente de interes pentru comunitate pot beneficia gratuit de noul spațiu, precum și de susținere pentru organizarea și comunicarea evenimentului.

Marți, 14 iulie, profesioniștii în tehnologie care sunt în căutarea unui spațiu de lucru dinamic, creativ și neconvențional, vor avea ocazia să experimenteze gratuit o zi de lucru la TechHub Bucharest, să interacționeze cu membrii comunității, dar și să cunoască echipa TechHub. Astfel, aceștia vor putea testa astfel dacă serviciile oferite de TechHub Bucharest li se potrivesc.

TechHub Bucharest Open Day se adresează profesioniștilor în tehnologie care iau în considerare oportunitatea de a se alătura comunității internaționale TechHub. Pe lângă acces la spațiul de co-working, membrii TechHub beneficiază de acces gratuit la evenimentele organizate de TechHub, acces preferențial la evenimentele organizate de comunitatea tech din România, precum și posibilitatea de a lucra din oricare spațiu din rețeaua globală TechHub.

Participarea la eveniment este gratuită în limita celor 30 de locuri disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://www.123contactform.com/form-1503584/TechHub-Bucharest-Open-Day. Aplicațiile vor fi validate luând în considerare informațiile transmise, iar persoanele acceptate își vor putea desfășura activitatea din spațiul de co-working TechHub Bucharest marți, 14 iulie, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

„Ne-am decis să organizăm TechHub Bucharest Open Day pentru a oferi tuturor persoanelor interesate să se alăture comunității oportunitatea de a experimenta timp de o zi ce înseamnă să lucrezi de aici. Pe parcursul zilei, aceștia vor înțelege în ce măsură li se potrivește spațiul neconvențional al TechHub și vor interacționa cu echipa noastră și membrii rezidenți. Îi invităm pe toți cei interesați să se înscrie și suntem nerăbdători să îi cunoaștem!”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.