In data de 21 martie 2012, la hotelul JW Marriott din Bucuresti, Q-EAST Software a participat, in calitate de Partener Platinum, la evenimentul IDC IT Security Roadshow 2012 – The Business of Security.

Prezent la eveniment, in calitate de speacker al Q-EAST Software, fondatorul INTRAGEN, Ian Yoxall, a sustinut pozitia si calitatea produselor QUEST Software, precum si performantele pe care Q-EAST Software le-a inregistrat pe piata autohtona prin diseminarea optima a solutiilor aplicate pe nevoile de business, precum si prin calitatea serviciilor profesionale pe care le ofera clientilor sai.

La eveniment, Q-EAST Software a fost reprezentat de 5 consultanti tehnici, certificati QUEST, care au oferit clientilor si persoanelor interesate, demonstratii si prezentari ale produselor promovate la standul amenajat in foaierul din fata salii de  conferinta.

Nu in ultimul rand, Ramses Gallego, CISM, CGEIT, CISSP, SCPM, CCSK, ITIL, COBIT, Six Sigma Black Belt, invitatul de onoare al evenimentului de la Bucuresti, a sustinut importanta si fiabilitatea solutiilor de bussines pe care QUEST le pune la dispozitia clientilor sai, oriunde in lume.