Acum este disponibila noua gama de solutii de retail de la Panda Security, compania pentru securitate Cloud. Cele 3 noi produse care o reprezinta sunt Panda Global Protection 2014, Panda Internet Security 2014 si Panda Antivirus Pro 2014. Inovatia adusa in acest an noii game este radicala – protectia asigurata utilizatorilor este disponibila pentru toate platformele software folosite – Windows, Mac sau Android.

Create pentru a asigura o protectie completa in conditiile unui impact minim asupra performantelor PC-ului, noile solutii Retail 2014 valorifica toate beneficiile securitatii bazate pe cloud, pentru a neutraliza toate tipurile de amenintari ce provin din lumea digitala: virusi, hackeri, fraude online, furt de identitate, alaturi de oricare alta amenintare cunoscuta sau necunoscuta.

“Noua gama Retail 2014 beneficiaza de tehnologii imbunatatite de scanare, detectie si dezinfectie, astfel incat utilizatorii isi pot pastra identitatea online in deplina siguranta.”, afirma Herve Lambert, Retail Product Marketing Manager la Panda Security. “Aceste solutii sunt simplu de folosit, usoare, sigure si construite pe sistemul Collective Intelligence, dezvoltat de catre Panda, care acopera acum <<lumea digitala multi-platform>>, datorita functionalitatilor incorporate in Panda Global Protection 2014”.

“In primele sase luni ale acestui an, au fost create cu 17% mai multe mostre noi de malware, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cu toate ca aceasta situatie nu pare desebit de ingrijoratoare, ea devine din ce in ce mai periculoasa cu fiecare luna”  explica Luis Connors, Director Tehnic la laboratoarele de cercetare ale Panda Security. ”Recent, Panda Security a observat o crestere graduala a atacurilor la adresa platformelor mobile, inca in numar redus fata de cele la adresa PC-urilor. In orice caz, Androidul a devenit sistemul de operare mobil preferat al infractorilor cibernetici. Mai mult decat atat, exista din ce in ce mai multi Troieni sau alte tipuri de malware, care folosesc aceste tipuri de echipamente pentru a infecta PC-urile, atunci cand ele se interconecteaza”, a adaugat Connors.

Panda Global Protection 2014

Principala imbunatatire adusa gamei de solutii de Retail 2014 oferite de catre Panda Security este reprezentata de protectia multi-platform oferita de Panda Global Protection 2014 pentru Windows (XP, Vista, Window 7 si Windows 8), Mac, chiar si dispozitivele mobile de la Apple (Ipad, IPhone si IPhone Touch) si Android (tablete, smartphone-uri si chiar Smart TV-uri).

Construita pentru utilizatorii cu nevoi avansate, aceasta noua versiune a Panda Global Protection 2014 incorporeaza functionalitati care transforma intreaga suita de securitate intr-una dintre cele mai bune si mai complete de pe piata, asigurand o protectie superioara impotriva malware-ului necunoscut, concomitent cu cresterea gradului de desinfectie a malware-ului agresiv de tipul ransomware sau rogue, care ataca PC-uri sau fisiere personale. Protectia identitatii, anti-spam-ul, controlul parental, posibilitatile de back si de acces de la distanta, de optimizare a proceselor de lucru ale PC-urilor, criptarea fisierelor si modulul de administrare a parolelor au fost deasemenea imbunatatite.

Panda Internet Security 2014 si Panda Antivirus Pro 2014

Noile versiuni 2014 ale ambelor produse, Panda Internet Security si Panda Antivirus Pro 2014, beneficiaza de capabilitati imbunatatite de lupta impotriva virusilor, hackerilor si a altor amenintari. Alaturi de acestea, Panda Internet Security 2014 ofera deasemenea optiuni pentru protejarea familiei, identitatii si informatiilor personale ale utilizatorilor,  prin modulul Parental Control, acela de acces de la distanta, cel de indepartare a spamului si back-up cu restaurare de fisiere, precum si alte functionalitati.

Mai mult decat atat, cu toate ca Panda Antivirus Pro este solutia de baza a gamei, adevarul este ca si aceasta este mai mult decat un simplu antivirus. Aceasta solutie furnizeaza protectie rapida si intuitiva, incluzand totodata firewall, optiunea de securizare prin tastatura virtuala, managementul retelei de acasa, kit de salvare, optiunea de functionare in sistem multimedia, precum si alte functionalitati.