Anul acesta, Belkin va aniversa 30 de ani de inovaţie şi design, prezentându-şi cele mai recente produse tehnologice inspirate de oameni în cadrul IFA 2013, Messe Berlin, în perioada 6-11 septembrie şi în cadrul ShowStoppers, centrul expoziţional Messe Berlin, din data de 5 septembrie.

Standul Belkin de 600 m2 cu nr. 112 din hala 3.2 va prezenta cele mai recente inovaţii în materie de echipamente de automatizare pentru aplicaţii casnice, reţelistică wireless CA, divertisment, protecţie pentru ecrane smart phone şi o gamă variată de accesorii pentru a îmbunătăţi, conecta, personaliza şi proteja smartphone-urile, tabletele şi ultrabook-urile.

Printre produsele extrem de interesante de la expoziţie, cel mai nou membru al familiei de echipamente de automatizare casnice WeMo, respectiv Comutatorul WeMo Insight, va fi lansat la nivel mondial în cadrul ediţiei IFA din acest an. Comutatorul Insight WeMo de la Belkin transformă inovaţia în domeniul caselor inteligente, permiţând utilizatorilor casnici nu doar să-şi controleze aparatura electronică de oriunde, cu dispozitivul iOS sau Android, ci şi să îşi gestioneze consumul de energie şi costul aparaturii electronice de acasă. Comutatorul WeMo Insight este o mufă compactă activată prin Wi-Fi, care permite, de asemenea, utilizatorilor să îşi programeze dispozitivele şi să primească notificări ori de câte ori o unitate conectată este pornită sau oprită.

Belkin va introduce de asemenea protecţiile pentru ecran TrueClear™ InvisiGlass, o gamă ingenioasă de protecţii din sticlă flexibilă, care oferă o protecţie de nouă ori mai bună împotriva zgârieturilor, crăpăturilor şi spărturilor, comparativ cu protecţiile standard pentru ecran. Realizat în întregime din sticlă adevărată, materialul de polimer special al InvisiGlass este proiectat să asigure rezistenţă maximă la lovituri şi claritate optimă pentru cea mai bună protecţie a ecranului disponibilă pe piaţă. Materialul de înaltă densitate InvisiGlass oferă o rezistenţă inegalabilă la zgârieturi, iar tehnologia specială FluidFlex îi asigură flexibilitatea de a suporta impacturi puternice şi a preveni spărturile şi crăpăturile.

Gama completă de soluţii de tastaturi pentru tabletă de la Belkin va avea în centrul atenţiei noul toc cu tastatură Ultimate pentru Samsung Tab 3 10.1, cel mai nou membru al gamei de tastaturi complete pentru tablete cu sisteme de operare iOS şi Android. Realizată din aliaj de aluminiu din clasa celor utilizate pentru aeronave, în asociere cu magnet, cel mai nou toc cu tastatură de la Belkin este mai subţire de 8 mm şi îmbină o bază durabilă din aluminiu cu o tastatură de maximă precizie, toate într-un pachet compact care se pliază perfect plat pentru a ascunde tastatura atunci când urmăriţi filme sau citiţi. Pentru şi mai multă practicitate, tocul cu tastatură Ultimate utilizează tehnologia Smart Sensing pentru a porni automat tastatura atunci când aveţi nevoie de ea şi a o opri atunci când nu este necesară, prelungind astfel durata de viaţă a bateriei şi oferind acces instantaneu la tastatura virtuală a dispozitivului Tab 3.

Aflat tot la prima lansare la nivel mondial, noul router wireless AC1750 DB de la Belkin oferă cea mai bună viteză şi acoperire, datorită celor mai recente inovaţii în materie de tehnologie Wi-Fi. Router-ul AC 1750 DB de la Belkin funcţionează de până la 4,3x mai rapid decât un router cu tehnologia „N“, atingând până la 450 Mbps (2,4 GHz) + 1,3 Gbps (5 GHz)†.

Dotat cu tehnologie cu bandă dublă, USB 3.0, porturi Gigabit şi instalare Simple Start, AC 1750 DB este un router puternic, ideal pentru locuinţele moderne. Tehnologia pentru antenă Multi Beam inclusă contribuie la reducerea unghiurilor moarte, pentru a optimiza redarea în flux a materialelor video pe mai multe dispozitive, în vreme ce Intellistream QoS prioritizează automat fluxurile video şi de jocuri, pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă de divertisment. Acum, toţi membrii familiei vor putea reda în flux mai multe filme HD simultan şi vor putea juca cele mai avansate jocuri online pe propriile tablete şi ultrabook-uri.

Belkin a achiziţionat Linksys în luna martie a acestui an.  Linksys va prezenta, de asemenea, cel mai recent router AC1750 al său – Router-ul Linksys Smart Wi-Fi AC1900 Wireless AC cu bandă dublă (EA6900).  Cu trei antene detaşabile, pentru o rază totală de acoperire îmbunătăţită şi procesor puternic Dual-Core de 800 Mhz pentru performanţă, acest router este proiectat pentru o utilizare casnică intensă, cu dispozitive multiple conectate şi redare de conţinuturi HD în flux.

La categoria accesorii pentru tabletă şi smartphone, veţi avea ocazia să descoperiţi cea mai nouă colecţie de huse de la Belkin, inclusiv cele create în parteneriat cu LEGO®, Orla Kiely şi Vans, precum şi noua gamă colorată de cabluri şi încărcătoare MixIT.

Pe lângă verva provocată de noile produse, vă puteţi aştepta şi la o scurtă intervenţie amuzantă din partea echipei Belkin Pro Cycling, care-şi va face apariţia la standul Belkin.