Panda Security The Cloud Security Company, a anuntat lansarea versiunii  beta a  Panda Antivirus Pro 2012 compatibila cu Windows 8. Utilizatorii care au instalat versiunea beta a noului sistem de operare Microsoft vor  beneficia de cea mai buna protecţie împotriva malware-ului. Consumatorii pot descarca bersiunea beta gratuit de la http://www.pandasecurity.com/windows8.

Panda Antivirus Pro 2012 este programul antivirus cel mai usor de folosit  din gama produse 2012 pentru utilizatorii casnici,  conceput  special pentru a oferi protecţie maximă cu un consum minim de resurse. Panda 2012 foloseste forta Collective Intelligence, tehnologie diferentiatoare a Panda Security, pentru  colectarea de informatii de la  milioane de utilizatori de calculatoare si ofera protectie prin livrarea automata si instantanee a solutiilor  împotriva malwareului  cunoscut  şi necunoscut. In fiecare zi, PandaLabs primeste aproape 73000 de noi fisiere pe care Collective Intelligence le analizeaza automat, le clasifica si gaseste  caile de atac. Prin colectarea de informaţii referitoare la malware de la Comuniatatea Panda  la  nivel mondial, Collective Intelligence isi imbunatateste continuu nivelul de protectie si ofera un raspuns mai rapid la cele mai noi  noi si mai periculoase atacuri malware.

Potrivit lui Enrique Aguilera, Vicepresedintele  Diviziei de Vanzari si Marketing: “Realizarea compatibilitatii intre solutiei noastre viitoare si cel mai nou sistem de operare de la Microsoft a fost esenţiala  pentru noi. De peste 20 de ani, Panda Security a gasit solutii  inovatoare si a dezvoltat noi tehnologii pentru a-si proteja clientii impotriva tuturor  tipurilor de amenintari: suntem intotdeauna prezenti, atunci cand utilizatorii au nevoie de noi “.