Maguay a primit din partea Camerei de Comerț și Industie a României, Premiul Național în Topul Național al Firmelor pentru anul 2012, la categoria Industrie, Fabricarea calculatoarelor și echipamentelor periferice.

“Maguay este o prezență constantă pe primul loc în topurile anuale organizate de cele 2 instituții. În stabilirea clasementelor finale sunt luați în calcul o serie de indicatori, precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, etc. Premiile obținute în acest an demonstrează că Maguay a reuşit să işi păstreze poziția pe piață, în pofida mediului economic potrivnic.”, declara Corvin Pughin, Director Comercial Maguay

Premiul a fost acordat în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XX-a, cel mai important eveniment al elitei oamenilor de afaceri din România, care a avut loc în data de 28 noiembrie 2013.

Alte 2 premii oferite de Camera de Comerț și Industire a Municipiului București confirmă statutul companiei Maguay de lider ca producator român de sisteme și integrator de sisteme informatice complexe.

amera de Comerț și Industire a Municipiului București a premiat excelența în afaceri la ediția jubiliară a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2012, o festivitate de premiere a principalelor companii care își desfășoară activitatea în municipiul București. Evenimentul a fost organizat, pe data de 6 noiembrie 2013 la Hotelul Intercontinental și a adunat personalități importante atât din mediul politic, cât și din lumea afacerilor.

În cadrul acestei ceremonii Maguay a obținut Locul 1 la categoria Întreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. În cadrul aceleiași festivități Maguay a primit Trofeul și Diploma de excelență pentru prezența de 5 ani în top pe locul 1 în perioada 2008 – 2012.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie București, Dl. Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a explicat motivele pentru care s-au acordat premiile de excelență: „Sunt criterii care au fost testate timp de aproape 20 de ani. Ele de fapt identifică câteva lucruri dintre calitățile management-ului. Două lucruri mi se par importante: modul de utilizare a fondurilor de investiții și, foarte important, randamentul forței de muncă.”