DreamHack 2014

Cel mai important eveniment de gaming al acestei toamne, DreamHack Masters Bucharest 2014 (31 octombrie – 2 noiembrie), organizat de Computer Games, se bucură de susținerea companiei Maguay , cel mai important producător autohton de PC-uri de gaming .

“Participăm pentru a treia oară la DreamHack în calitate de partener oficial. La ultimele două ediții sistemele de gaming Maguay au fost folosite atât de către echipa CGO cât și de partenerul Logitech, care a organizat competiții cu premii în cadrul standului său. De această dată însă, pe lângă showcase-ul în care vom prezenta cele mai tari sisteme de gaming din România, vom organiza și noi o secțiune de joc, unde vizitatorii vor putea câștiga premii interesante, jucând titlurile preferate.”, a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Organizat anual începând cu 2012, DreamHack Bucharest aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu.

Încă de la prima participare la DreamHack, standul Maguay a atras un număr impresionant de vizitatori care au dorit să testeze desktop-urile și laptop-urile de gaming Maguay, iar feedback-ul privind experiența de joc a fost mai mult decât pozitiv.

În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower , bazate pe cele mai noi procesoare Intel Haswell-E și cea de-a noua generație nVIDIA GeForce GTX. Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta gamerii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor. De asemenea, pentru sistemele achiziționate prin intermediul configuratorului DOMO – domo.ro/configurator, toți vizitatorii vor beneficia de un DISCOUNT SPECIAL DE 10%.

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de partenerii DOMO, ASUS și Kingston.