Compania PRAS Consulting, important partener Microsoft pe piața locală, anunță obținerea a două noi certificări Microsoft Gold: Small Business și Software Asset Management.

Gold Small Business – prima certificare pentru o companie din România; expertiză în soluții bazate pe cloud, potrivite nevoilor companiilor mici și mijlocii

Companiile mici și mijlocii reprezintă marea majoritate a lumii afacerilor, fiind în același timp un motor remarcabil de creștere economică. Aceste companii mici și mijlocii pot beneficia de calitatea și economiile pe care serviciile în cloud le aduc afacerilor lor. De aceea Microsoft susține companiile mici și mijlocii și le oferă prin intermediul partenerilor săi, soluții potrivite nevoilor lor. Prin competența “Small Business”, partenerii Microsoft pot oferi clienților cele mai relevante soluții în piață, bazate pe cele mai noi tehnologii și produse din zona de cloud. PRAS Consulting este primul partener din România care a obținut această certificare.

“Competenţa Microsoft Gold Small Business ne permite să implementăm soluții bazate pe cloud, cu care acoperim toate cerinţele specifice ale companiilor mici și mijlocii din România. PRAS Consulting  are o echipă puternică de consultanți certificați, specializați în implementarea unor proiecte complexe in domeniul mesageriei si mobilității. Proiectele de implementare finalizate cu succes de către PRAS Consulting  în diferite industrii ne permit să abordăm cu profesionalism orice proiect în zona afacerilor mici, dar şi în zona marilor companii. Dealtfel, organizaţiile au înţeles că în vremuri de criză economică eficientizarea proceselor IT, concomitent cu reducerea costurilor aferente reprezintă cheia dezvoltării, iar apetitul pentru soluțiile cloud este în creștere.”, precizează Paul Roman, Director General al PRAS Consulting.

Gold Software Asset Management – cea mai bună soluție de administrare și optimizare a bunurilor IT existente în companii

Prin implementarea Software Asset Management (SAM), o companie poate inventaria și optimiza felul în care își folosește resursele, precum licențele software – bunuri și investiții, adesea de mare valoare, care trebuie administrate în consecință. SAM ajută companiile să controleze costurile și să optimizeze aceste investiții pe măsură ce organizația evoluează, și pe parcursul întreg ciclului de viață al software-ului.

PRAS aduce valoare clienților săi prin oferirea experienței și cunoștințelor sale despre SAM, bazate pe o bună înțelegere a contractelor de licențiere software și a implicațiilor lor legale, a conceptului de implementare a licențelor, înțelegând avantajele și dezavantajele anumitor instrumente SAM. PRAS Consulting este printre primele companii din România care deține această competență.

PRAS CONSULTING derulează un proces permanent de instruire a echipei sale și de obținere de noi certificări şi competenţe. “Crearea unui portofoliu de certificări nu face decât să adauge noi competenţe de a implementa noi proiecte, în industrii variate și bazate pe tehnologii diferite, dar și să crească valoarea companiei noastre pe piaţa IT&C din România.“, adaugă Paul Roman, Director General al PRAS Consulting.

Suntem mândri de faptul că PRAS Consulting a obţinut aceste certificări. Prin acordarea acestora, Microsoft recunoaşte valoarea echipei PRAS Consulting. Aceste noi certificări se adaugă portofoliului nostru deja existent de certificări Microsoft:

  • Gold Messaging
  • Gold Midmarket Solution Provider
  • Gold OEM
  • Silver Communications
  • Silver Hosting
  • Silver Mobility
  • Silver Server Platform
  • Silver Devices and Development.

Considerăm că  a ține pasul cu tehnologia este un lucru esențial pentru o firmă de IT, iar toate acestea ne ajută să fim eficienți în ceea ce facem.”, precizează Andrei Suciu, Director de Vanzari, PRAS Consulting.