PRAS Consulting ofera servicii de externalizare IT din anul 2005 catre compania HOBAS, unul dintre principalii jucatori pe zona de productie industriala de sisteme de tuburi turnate. PRAS a oferit servicii de helpdesk si administrare IT, realizand de asemenea mai multe proiecte  IT in cadrul companiei.

HOBAS Pipe Systems este reprezentanta locala a grupului HOBAS, principalul furnizor de sisteme de tuburi turnate prin centrifugare de inalta performanta. “Am avut un furnizor, pe partea  de externalizare a serviciilor IT, pana la inceputul anului 2005. Era vorba de o companie relativ mica, iar pe masura ce activitatea HOBAS s-a dezvoltat, acest furnizor nu a mai raspuns nevoilor companiei noastre.” a precizat dl. Marian Mutafei, Director- HOBAS Pipe Systems Romania

HOBAS a avut incredere in expertiza echipei PRAS, iar astazi are la dispozitie o infrastructura moderna, precum si cele mai bune solutii pentru orice problema de IT.  HOBAS avea nevoie de un furnizor IT capabil sa ofere servicii IT complete intr-o zona mai greu accesibila, iar PRAS Consulting s-a potrivit cel mai bine acestui profil.

“Infrastructura noastra IT s-a dezvoltat pe masura ce activitatea firmei a crescut. Foarte important pentru noi a fost sa avem un partener IT,  care sa ne ofere un suport permanent. De asemenea, cei de la PRAS au tinut legatura cu colegii din Cehia pentru a alinia infrastructura pentru a raspunde la noile cerinte impuse la nivel de grup. ” a precizat dl. Mutafei.

“Pentru noi extrem de importanta este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii. In acest sens, HOBAS este un exemplu de relatie de lunga durata, pentru acest client oferim servicii de externalizare din 2005. De asemenea, la HOBAS am realizat pe parcursul timpului o suita de proiecte IT complexe.” a precizat dl. Paul Roman, Director General – PRAS Consulting.