Cand muzica si jocul se imbina la perfectie rezulta noul joc pentru mobil si tableta “Adventures of Poco Eco” (Aventurile lui Poco Eco), semnat de POSSIBLE Games.

“Adventures of Poco Eco” este un joc de aventura, care pune accent  pe muzica si pe calitatea exceptionala a designului si a graficii. Jocul se desfasoara intr-o lume extraordinara din punct de vedere vizual, care te capteaza inca de la vederea primului trailer. Scopul jucatorului este sa ii ajute pe Poco Eco si pe tribul sau sa gaseasca sunetele pe care acestia le-au pierdut, prin rezolvarea mini-puzzle-urilor si completand toate cele 12 nivele de animatie 3D.

In plus, prin descarcarea jocului, se castiga acces gratuit la noul album al producatorului de muzica  Iamyak, intitulat sugestiv “Lost Sounds” si care este in acelasi timp coloana sonora a jocului.

“Adventures of Poco Eco” beneficiaza de o grafica deosebita, care te introduce intr-o atmosfera unica si fantastica, cu efecte cu adevarat speciale, realizate de talentata echipa POSSIBLE Games din Ungaria. Jocul este dezvoltat in prezent pentru iOS, urmand sa fie disponibil in curand si pentru Android. + technical specs de la Zendor.