Platforma online de încărcări electronice încarcă.ro dă startul promoţiilor de iarnă

Platforma online de încărcări electronice încarcă.ro dă startul promoţiei Încarcă smart toată iarna, disponibilă pe durata lunii decembrie, perioadă în care clienţii beneficiază de un preţ preferenţial de 37,99 lei, pentru o încărcare de 7 euro, indiferent de operatorul de telefonie mobilă. La finalul campaniei, orice client care şi-a încărcat în luna decembrie cartela electronică preplătită pe acest site, are şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, un smartphone Samsung.

În perioada 1 – 31 decembrie, orice client care realizează o încărcare electronică prin intermediul platformei online încarcă.ro de 7 euro, beneficiază de un preţ preferenţial, indiferent de operatorul selectat, de 37,99 lei, preţ care include TVA. Noul tarif este cu până la 10% mai mic decât cel utilizat în afara perioadei promoţionale.

Platforma încarcă.ro permite încărcarea cartelelor prepaid cu orice valoare dorită pentru serviciile celor mai mari trei operatori locali de telefonie mobilă: Orange, Vodafone şi Cosmote, iar plata pentru serviciile de telefonie poate fi realizată prin card bancar, modalitate disponibilă utilizatorilor non-stop.

„Am lansat campania promoţională Încarcă smart toată iarna pentru a stimula numărul de încărcări electronice şi pentru a ne fideliza clienţii actuali. Încărcarea electronică online aduce o mulţime de beneficii, printre care rapiditatea cu care se pot realiza tranzacţiile, şi, odată cu startul campaniei, economiile pe care le poate genera achiziţia la un preţ preferenţial”, a declarat Ramona Szenasi, Manager E-charge.

În plus, orice client logat pe platforma încarcă.ro care tranzacţionează în această perioadă orice tip de produs, indiferent de operatorul de telefonie mobilă selectat sau de valoarea încărcării electronice, este înscris automat în tragerea la sorţi pentru un telefon Samsung s6102 Galaxy Y dual SIM. Extragerea câştigătorului va fi realizată în data de 7 ianuarie 2013.

Platforma online încarcă.ro a fost lansată în luna noiembrie, anul acesta. Oficialii companiei declară că valoarea medie de încărcare este de 5 euro, iar dintre încărcări 27% dintre tranzacţii sunt efectuate pentru alimentarea cartelelor prepaid ale Cosmote, 53% pentru cele Orange şi 20% pentru cele Vodafone.