Astăzi mesajul tău putea fi transmis către un oraș întreg, afișându-l pe un ecran outdoor din centrul Capitalei, în doar câteva minute.

Pe 28 noiembrie, puteai testa gratuit aplicația românească pentru smartphone care își propune să schimbe abordarea de până acum a advertising-ului! „The Pole” este primul serviciu din lume care permite crearea unui poster doar cu ajutorul telefonului mobil și urcarea lui pe un ecran digital.

Pentru a crea propriul afiș, trebuie să urmezi câțiva pași simpli: descarcă aplicația „The Pole Society” din App Store, creează-ți posterul cu ajutorul funcțiilor grafice sau uploadează unul deja existent și selectează ecranele digitale pe care dorești să fie afișată imaginea ta! Timp de 24 de ore, posterul va fi afișat gratuit pe un ecran din centrul Capitalei.

Puteti urmari video-ul de prezentare aici: http://youtu.be/HCgpC15wFdI

Ulterior, plățile vor putea fi realizate tot cu ajutorul smartphone-ului, printr-un sistem securizat.

Creat de un start-up românesc inovator, serviciul „The Pole” oferă o soluție simplă, convenabilă și ușor de utilizat pentru business-urile mici și mijlocii, pentru care promovarea prin display-uri outdoor este adesea dificilă.

Pentru moment, aplicația acoperă peste 40 de ecrane digitale în București, urmând să devină disponibilă și pentru alte destinații precum New York sau Dubai, începând cu 2014. Platorma prezentată în premieră de către The Pole este lansată în parteneriat cu mobilPay MasterCard Mobile, prima soluție de plăți cu telefonul mobil din România și Phoenix Media.

Pentru mai multe detalii, accesați : www.thepolesociety.com