Veracomp a semnat recent acordul de distribuție pentru România cu Nozomi Networks Inc., lider în securitate OT și IoT, extinzându-și astfel portofoliul cu un set de soluții de securitate cibernetică extrem de bine apreciate de către companii care activează în sectorul industrial, producție, energie și utilități.

Ultimele decade au plasat securitatea cibernetică în topul priorităților celor mai multe organizații și companii moderne. Transformarea digitală accelerată nu a făcut decât să sublinieze rolul major al acesteia. Între obiective precum îmbunătățirea experienței clienților, extinderea afacerii și confortul utilizatorilor și siguranța bunurilor din rețea, securitatea își menține importanța vitală. Ca atare, în calitate de distribuitor consultativ de soluții, misiunea noastră este să livrăm cele mai avansate soluții și servicii care să susțină și să permită dezvoltări ale mediului digital,” menționează Bogdan Sârbu, Business Unit Manager, Veracomp.

Recunoscut ca lider în piața soluțiilor de securitate OT și IoT, Nozomi Networks este apreciat pentru vizibilitatea operațională superioară, detectarea avansată a amenințărilor OT și IoT și forța pe care o asigură implementările soluțiilor sale. Soluțiile Nozomi Networks susține în prezent peste 17 milioane de dispozitive în mii de instalații din energie, producție, minerit, transport, utilități, automatizarea clădirilor, orașe inteligente și infrastructură critică.

Soluțiile Nozomi Networks sunt implementabile local și în cloud și acoperă infrastructuri IT, OT și IoT, asigurând automatizarea unor procese complexe de inventariere, vizualizare și monitorizare a rețelelor industriale prin utilizarea inovatoare a inteligenței artificiale. Prin implementările sale, soluțiile Nozomi nu se rezumă la securitatea cibernetică, ci includ depanarea, gestionarea activelor și întreținerea predictivă.

Pentru a ține pasul cu nevoile și tendințele pieței, Veracomp și-a extins constant portofoliul de vendori și soluții de securitate, asigurând astfel rețelei sale de parteneri posibilitatea de a se dezvolta și de a accesa noi oportunități de afaceri. Completăm noile soluții din portofoliu cu un set valoros de instrumentele educaționale, de training și de marketing. De la vizibilitate și identificarea amenințărilor până la analize predictive, soluțiile Nozomi Networks promit să fie o excelentă opțiune pentru companiile moderne care pun preț pe securitatea infrastructurii și a clienților săi,” completează Bogdan Sârbu.

Veracomp este un partener de încredere pentru resellerii cu valoare adăugată din întreaga Europă Centrală și de Est. Suntem încântați că din acest moment soluțiile avansate de securitate OT și IoT Nozomi Networks vor fi prezente în portofoliul Veracomp,” declară Directorul de Vânzări Regional al Nozomi Networks, Sergio Leoni.  “Partneriatul cu Veracomp este un pas important care ne va permite să răspundem mai bine cererii tot mai mari a pieței pentru soluțiile noastre de top.”